Streamingnyt

Tre fredagsfilm premierer på streaming

Skal weekenden bruges på en film, så er der flere premierefilm at vælge imellem i denne weekend. Her får du tre bud, der alle har premiere 26. august.

Der er både dansk thriller, amerikansk komedie og action film.

Kærlighed for Voksne på NetflixKærlighed for voksne | Officiel trailer | Netflix
Kærlighed for voksne | Officiel trailer | Netflix

Annonce - artiklen forsætter nedenunder


Thrilleren Kærlighed for Voksne er instrueret af Barbara Rothenborg og har prisvindende Dar Salim og Sonja Richter i hovedrollerne.

Den dansksprogede spillefilm er baseret på romanen af samme navn skrevet af Anna Ekberg.

Kærlighed for voksne er en psykologisk thriller fyldt med en masse uventede drejninger, og hvor intet er, som det ser ud til. På overfladen ligner det, at Christian (Dar Salim) og Leonora (Sonja Richter) har det hele. De lever det perfekte liv med deres søn, der lige er blevet erklæret rask efter en langvarig og alvorlig sygdom. Deres fremtid ser endelig lys ud, men til en fest i Christians iværksætterfirma ser Leonora sin mand med en yngre kvinde, arkitekten Xenia (Sus Wilkins). Leonora indser, at Christian måske forlader hende. Hvordan kunne han gøre det? Hvordan kunne han forlade kvinden, der har ofret sin karriere? Kvinden, der har ofret alt for at tage sig af deres søn og deres familie? I det øjeblik tager Leonora en beslutning: Hun nægter at være kvinden, der blev forladt – og hun vil tage alle nødvendige midler i brug.

Samaritan på Prime VideoSamaritan - Official Trailer | Prime Video
Samaritan – Official Trailer | Prime Video


Den 13-årige Sam Clearly (Javon “Wanna” Walton) mistænker sin mytiske og tilbagetrukne nabo, Mr. Smith (Sylvester Stallone) for faktisk at være en legende, der gemmer sig i menneskemængderne. For 20 år siden blev Granite Citys selvtægtsmand med superevner, Samaritan, rapporteret død efter en voldsom kamp mod hans ærkefjende, Nemesis. De fleste tror, at Samaritan forsvandt ind i flammerne, men enkelte i byen har – ligesom Sam – et håb om, at han stadig er i live. Med mere og mere kriminalitet og en by på kanten til kaos gør Sam det til sin mission at tvinge sin nabo ud af sit skjul og redde byen fra at falde i ruiner.

Me Time på NetflixME TIME | Official Trailer | Netflix
ME TIME | Official Trailer | Netflix


En hjemmegående familiefar, hvis kone og børn er bortrejst, har for første gang i årevis tid til sig selv og tager med sin festglade ven på et vildt fødselsdagseventyr.


I samme kategori

Back to top button