TV-Nyt

Trailerpark Danmark

- sæson 2 begynder 5. november

Trailerpark Danmark er tilbage med sin anden sæson. Der er over 100 campingpladser i Danmark, hvor folk bor ulovligt hele året rundt. TV 2 reportage serien følger nogle af disse og beboerne der bor der.

I sæsonens første program: På campingpladserne er der plads til alle. Mød Stina og hendes 11-årige søn, som er desperate efter en campingvogn for ikke at blive hjemløse og Kayle, der er i gang med et kønsskifte fra mand til kvinde. Men der er også dem, som vælger at bo i campingvogn på grund af det frie liv og den lave husleje, som for eksempel Bent og Marian, som har gode faste jobs og luksuscampingvogn. Og pensionisten Mona og datteren Fanny, der bor på samme campingplads og er gode venner med de polske arbejdere, der skaffer billig vodka.

Program 2: Kunstneren Kamilla flytter ud til kæresten Jonas i campingvognene. De to vælger at gå de fem kilometer med flyttelæsset på to sækkevogne. Stina er i gang med at indrette sin nye campingvogn, men det regner ind, og de må gå med store frakker for at holde sig tørre og varme, mens hun prøver at lappe forteltet med gaffatape. På Corona Camping ligger økonomien i ruiner, efter kommunen har forbudt at servere aftensmad i cafeen. Så Michael må tage natarbejde for at få det hele til at løbe rundt, og så kører Mona til Tyskland for at tanke op med hård sprut til julefrokosten.

Program 3: Køge kommune vil lukke Corona Camping og smide alle beboerne ud. Men campingfatter Michael har ikke opgivet kampen for sit livsværk. Nu skal der være mere ordnede forhold, så han har indkaldt alle beboerne til fælles oprydning. Der er også kommet en ny beboer på Corona, forfatteren Kine, der får problemer, da forhjulet på campingvognen knækker. Den studerende Jonas synger en lille regnvejrssang for kæresten Kamilla, og på Langeland kæmper Fanny en forgæves kamp mod musene.

Trailerpark Danmark
Trailerpark Danmark
Kilde: TV 2

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

I samme kategori

Back to top button