Lyd produktnyt

TP Vision viser ny premium Philips Fidelio trådløs AV-platform

Philips Sound vil bringe europæisk design, finish og ydeevne af høj kvalitet til en ny serie af Philips Fidelio trådløse AV-produkter med lanceringen af en ny Fidelio-fokuseret trådløs AV-platform i 2022.
Philips Fidelio trådløse AV-system er baseret på DTS® Play-Fi®-teknologi, der bruger en premium, app-styret, højopløsnings trådløs multirums-lydplatform til at tilbyde nem og problemfri forbindelse og streaming mellem kompatible tv’er, mobile enheder, soundbarer og højttalere, placeret i hele hjemmet.

Læs mere i pressemeddelelsen herunder.

Philips Fidelio trådløs AV-platform
Philips har en forhåndsvisning af tre nye modeller, som vil være de første produkter, der slutter sig til den nye Fidelio-fokuserede AV-platform i løbet af 2022. Alle tre er designet til at bringe Fidelio-ydeevne og et sammenhængende familiedesign med førsteklasses materialer til multirum, multi-kanal, høj-kvalitets streaming.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Den nye serie starter med den trådløse Fidelio FB1 soundbar, den trådløse Fidelio FW1 subwoofer og den trådløse Fidelio FS1 højtaler, som alle vil være tilgængelige i anden halvdel af 2022.

Den nye Fidelio-serie har også et »intelligent« økosystem, hvor hver højttaler kan registrere, når den er blevet tilsluttet en anden, uanset om det er FB1-soundbaren til FW1-subwooferen eller ved at tilføje FS1 som de bagerste kanaler eller tilføje en anden FS1 til at lave et stereopar. I hvert tilfælde vil produkterne justere automatisk for at sikre, at den bedst mulige akustiske ydeevne altid leveres.

Fidelio FB1 er en diskret, slim-line 7.1.2-soundbar, der er specielt designet til at komplementere de seneste kantfrie, minimalistiske high-end-tv’er. Den har 15 drivere og 310 W (RMS) styrke til at sikre en enorm rumlig og fordybende lydoplevelse.

Soundbaren er opdelt i uafhængige kabinetter til dens LCR-sektioner for at sikre enestående opløsning/klarhed. Hver af LCR-kanalerne har også et par mellemtone-drivere monteret på hver side af en diskanthøjttaler i et klassisk d’Appolito-arrangement for bedre integration af mellem- og høj områdelyden.

To sidevendte drivere er monteret, en i hver ende af soundbaren for yderligere at udvide lyden i rummet og for at skabe en overbevisende surround sound-effekt. Yderligere udvidelse leveres af to dedikerede Dolby Atmos-drivere monteret på toppen af soundbaren på hver side af et dedikeret baskabinet med to subwoofere.

Den kendetegnende Fidelio-finish i høj kvalitet inkluderer Muirhead-læder omkring kanten af soundbaren og et akustisk gennemsigtigt metalnet – alt sammen designet til perfekt at komplimentere Philips’ premium-tv-modeller.

Den trådløse Fidelio FW1-subwoofer har en stor nedadvendt 8″ bashøjttaler-driver suppleret af to sidemonterede, store passive radiatorer – der arbejder back-to-back – og med en kraftig 200W (RMS) forstærker for at give dyb, hurtig og detaljeret bas – ideel til både film og musik.

En blanding af Muirhead-læder og træfinish med en top af børstet aluminium giver FW1 et sofistikeret udseende og følelse af høj kvalitet.

Den trådløse FS1-højttaler har et alsidigt, fleksibelt tre-vejs design, der gør det muligt at bruge den som enten en enkelt enhed, som et stereopar eller som satellithøjttalere i et 7.1.4-system med FB1 og FW1.

Specifikation inkluderer en frontvendt diskanthøjttaler, en vinklet, opadrettet mellemtoneenhed og en nedadvendt bashøjttaler i sin egen dedikerede del af kabinettet. Basydelsen forstærkes yderligere af tilføjelsen af to passive radiatorer.

Styrken er en 60W (RMS), der gør det muligt for FS1 at spille mellemstore til større rum op.

FS1 ser fantastisk ud alene eller som en del af et Fidelio AV-system, der deler det samme førsteklasses europæiske design med en blanding af Muirhead-læder og metal for at give en finish af høj kvalitet, som sjældent findes i dette markedssegment.

Og for at få en unik fordybende AV-oplevelse inkluderer FS1 også indbyggede LED-lys som fungerer og synkroniserer med Philips’ Ambilight-tv – hvilket udvider Ambilight-effekten i hele rummet.

Kilde: TP Vision pressemeddelelse

I samme kategori

Back to top button