Branche-NytTV produktnyt

TP Vision (Philips) og Bowers & Wilkins i TV-lyd samarbejde

TP Vision, der udvikler, producerer og markedsfører Philips TV i Europa, har indgået et flerårigt, eksklusivt partnerskab med den anerkendte britiske producent af kvalitetshøjtalere, Bowers & Wilkins. De to virksomheder skal nu samarbejde om at udvikle TV med hvad de lover bliver en forrygende lydoplevelse. Det første glimt af deres samarbejde bliver præsenteret ved IFA-messen i Berlin til september.

Partnerskabet mellem TP Vision og Bowers & Wilkins kombinerer verdenskendt teknologi og dyb ekspertise fra begge parter med ønsket om at sætte nye standarder og skabe markedets bedste billed- og lydkvalitet i TV. Philips TV har en lang tradition for at skabe markedsledende TV når det kommer til billedkvalitet – og er blandt andet anerkendt for sin europæiske designtilgang og udvikling af Ambilight-teknologien.

– Branchen har alt for længe nedprioriteret lydkvaliteten, når det kommer til TV-oplevelsen. En udfordring, som er blevet tydeligere i takt med, at vi har udviklet OLED-TV med enestående billedkvalitet. Derfor er jeg glad for, at vi nu samarbejder med verdens bedste lydvirksomhed, Bowers & Wilkins, der skal sikre, at TV-oplevelsen på Philips’ topmodeller også giver en unik lydoplevelse, udtaler Martijn Smelt, Chief Marketing Officer for TP Vision i Europa.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Richard Campbell, Chief Revenue Officer for Bowers & Wilkins supplerer: – Vores partnerskab med Philips TV giver en fantastisk mulighed for at redefinere parametrene for lydkvalitet i TV. De enestående, nye Philips TV kommer til at introducere vores velkendte lydoplevelse til et nyt publikum, som får mulighed for at opleve den fantastiske lyd, som kun vi kan levere.

Kilde: TP Vision presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button