Branche-Nyt

TP-Link Deco P7 – nyt mesh wi-fi-system med powerline-understøttelse

TP-Link har netop offentliggjort lanceringen af Deco P7, der er nyeste skud på stammen i virksomhedens serie af mesh-løsninger. Det hybride mesh wi-fi-system understøtter powerline-netværk for at sikre kraftig og stabil internetforbindelse i hele hjemmet.

Med produktet kombineres dual-band AC1300 wi-fi og AV600 powerline-forbindelse for hurtig og sikkert internet uden forstyrrelser. Powerline backhaul gør det nemlig muligt at transportere data gennem vægge og andre “barrierer” uden at miste styrke, så man på den måde undgår områder med svagt internetsignal. Med Deco P7 kan brugere forbinde mere end 100 forskellige enheder, og ligesom de øvrige produkter i Deco-serien kommer Deco P7 med TP-Link Homecare, der omfatter en række integrerede sikkerhedsfunktioner.

– I dag har familier brug for et wi-fi-system, der kan følge med de konstant stigende krav, vi stiller til vores netværk og det øger behovet for pålideligt og driftssikkert internet i alle hjemmets rum, siger Samuel Xu, der er Country Manager for TP-Link i Denmark om baggrunden for lanceringen af Deco P7 og fortsætter:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Deco P7 understøtter powerline-netværk, og det gør det til en kraftfuld løsning, når man ønsker ét samlet netværk, der dækker hele hjemmet – uden at vægge og andre “forhindringer” forringer signalet.

Død over døde wi-fi-zoner

Når Deco-enhederne placeres i forskellige rum, arbejder de sammen for at sikre stabilt netværk i hele huset og eliminere områder med svagt signal. Systemet sørger nemlig for, at ens mobil, tablet eller computer altid automatisk kobler sig på den nærmeste Deco-enhed. På den måde undgår man, at forbindelsen forringes, når man bevæger sig fra rum til rum, og man opnår altid maksimal hastighed. Deco P7 understøtter både IEEE 802.11r og 802.11k/v som gør, at forbindelsen kan skifte fra én Deco-enhed til en anden, helt uden at man lægger mærke til det – også under streaming.

Fordi hver enhed dækker omkring 200 m2 via powerline-teknologi, kan man med Deco P7 opnå internet i hele hjemmet uden begrænsninger* – og dermed undgå døde zoner. Desuden kan man nemt tilføje ekstra enheder, hvis hjemmets størrelse kræver yderligere udvidelse at netværket.

Mesh wi-fi via powerline
Deco P7 er en mesh-router, der understøtter powerline-netværk og dermed sikrer stabilt internet selv gennem tykke vægge. Powerline-teknologi bruger nemlig husets strømkabler til at styrke forbindelsen mellem hjemmets Deco-enheder, og powerline-integreret wi-fi fungerer som link-aggregation og booster båndbreddens rækkevidde. Ifølge aktuelle tests forbedrer hybride wi-fi-systemer backhaul-båndbredden med op til 60 pct. sammenlignet med starndard-sytemer.

Takket være denne powerline-teknologi kan Deco-enhederne placeres overalt i hjemmet – blot der er en stikkontakt – uden at man behøver at bekymre sig om tykke vægge eller lange afstande. Deco P7 identificerer automatisk den bedste vej til opkobling, så man opnår uforstyrret forbindelse selv i hjemmets fjerneste afkroge – uanset om man streamer, video-chatter, gamer eller surfer på nettet, loves der i pressemeddelelsen.

* Den maksimale effektive distance til transportering af data via powerline-teknologi (Homeplug AV-standard) er ca. 300 m. Deco P7 bør anvendes under samme strømkreds og ikke udover dennes begrænsning. 

Kilde: TP-Link presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button