Topmodel på Kanal 4 – nu med former

| mandag 09. maj, 2016 14:20 | opdateret 31. aug, 2016 kl. 16:29 | 0 Kommentarer

Kanal 4 logo 2015Når Kanal 4 til efteråret har premiere på Topmodel, bliver det i en ny, mere moderne og fyldigere version, end vi kender. Der skal flere former på catwalken, når Kanal 4 i samarbejde med søsterkanalerne i Sverige og Norge åbner op for castingen til ny stor skandinavisk sæson.

Topmodel Curves havde premiere 30/8 på Kanal 4. Du kan se se genudsendelse 31/8 kl. 20 eller på www.dplay.dk

– Mange unge piger har i dag store problemer med selvværdet. De bliver bombarderet med selfies, fitnessbilleder og billeder af tynde modeller overalt. Vi ser konstant nye ekstremer på de sociale medier, hvor der kæmpes om at være tyndest, som for eksempel den seneste trend #a4waistchallenge. Heldigvis er der nu også en trend der går i den anden retning. Måske som en modreaktion ser man nu den internationale modebranche åbne op for piger som repræsenterer andre skønhedsidealer. Den trend vil vi gerne bakke op om på Kanal 4. Det er simpelthen på tide, vi giver de unge piger nogle alternative idealbilleder. Jeg er derfor stolt af, at vi nu med Topmodel går aktivt ind i den debat, der huserer i modeverdenen. Vi vil være med til at vise, at skønhed har mange former. Tag bare vinderen af ”America’s next Top Model”, plus-size modellen Whitney Thompson, der netop har bevist, at man ikke behøver at være en size-zero for at være Topmodel. Vi vil hylde kvinder i al deres mangfoldighed og i det hele taget vil Kanal 4 i fremtiden gå mere aktivt ind i de debatter som er aktuelle for kvinder i dag, fortæller Maiken Wexø, programdirektør på Discovery Networks Danmark.

Programfornyelsen sker som led i en forestående relancering af Kanal 4, som i fremtiden vil være en ren kvindekanal og blandt andet vil have flere holdninger til de udfordringer kvinder møder i dag.

Kilde: Discovery presse

Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt