Streamingnyt

Top Gear Danmark har fået premieredato – se med fra 27. februar på Dplay

Den første sæson af ’Top Gear – Danmark’ er i kassen og om kort tid kan du se med på Dplay. Værterne på den danske Top Gear er Skuespiller Dar Salim, tv-vært Felix Smith og den tidligere racerkører Jesper Carlsen. Der er i første omgang produceret otte afsnit af ’Top Gear – Danmark’, som får premiere på [Dplay] 27. februar.

Den modige og motorglade værts-trio har i løbet af optagelserne til programmet testet sig selv i biler, som de fleste kun kan drømme om at køre i, men de færreste får muligheden for at komme i nærheden af. Det er biler med den allerhøjeste wow-faktor – og selvfølgelig også de lidt mere pudsige og nostalgiske af slagsen.

Udover værtstrioen bliver seerne naturligvis også introduceret for den mystiske ’The Stig’, der sætter værterne til vægs på banen, når der for alvor skal brændes gummi af på racerbanen. Og så skal vi naturligvis se en række ’store stjerner i små biler’ kæmpe om den bedste tid på Top Gear-banen. I programmets første afsnit bliver det den tidligere bokseverdensmester Mikkel Kessler, der skal sætte baseline-tiden.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

 
Udover bilerne, så er værterne en lige så central del af Top Gear-formatet. Og spørger man skuespiller Dar Salim, så har det danske værtshold knyttet et specielt bånd, som vil skinne igennem på skærmen.

– Der er noget ’tre venner på road trip’ over vores version af Top Gear, hvilket jeg synes er hyggeligt, forhåbentligt også for seerne. Det bedste for mig var uden tvivl, når man fik lov til at presse bilerne og sig selv til det yderste på en bane. Så var det næsten lige meget, hvilken bil man kørte i, siger Dar Salim.

Felix Smith supplerer:

– Seerne kan forvente fede biler, dumme udfordringer, plat humor og højt tempo. Jeg har nydt hvert et sekund. At få lov til at lave mit alltime yndlingsprogram sammen med to gode venner og et overflødighedshorn af lækre biler har været ubeskriveligt fedt, siger Felix Smith.

Hvis man har set det kendte britiske ’Top Gear’, så ved man, at værterne udsætter sig selv for vanvittige stunts og skæve indslag. Det er der heller ikke sparet på i ’Top Gear – Danmark’.

Hvis man spørger Felix Smith, så er han slet ikke i tvivl om, hvilket et af de mange stunts, der var det vildeste:

– Den vildeste oplevelse var at få lov til at køre bil på en skiløjpe. Den udfordring har stået på drømmelisten længe, og jeg havde egentlig afskrevet den. Det var lige så livsfarligt, som jeg havde forestillet mig, siger han.

Kilde: Discovery Networks

creativeref:1100l97140

I samme kategori

Back to top button