Streamingnyt

Top 10 – mest sete film i 2018 hos Blockbuster

Danskerne er vilde med Fifty Shades, og hvor de to første film i trilogien begge var blandt de mest sete film i henholdsvis 2015 og 2017, vifter den sidste film de andre af pinden og indtager årets førsteplads.

”Bøgerne om Anastasia og Christian Greys erotiske og eksperimenterende forhold har jo taget hele verden med storm, og derfor er det ikke så underligt, at filmene også er blevet publikumsfavoritter. Lidt mere overraskende, men bestemt fortjent, er det, at hele fire ud af de ti mest sete film i 2018 er Marvel-film. Det vidner om, at vi danskerne er store fans af superhelte, og det er virkelig vildt, at der er en Marvel-film på både anden-, tredje- og fjerdepladsen,” siger Casper Hald, direktør i Blockbuster.

Det mest overraskende ved årets top 10 er dog, at ’Harry Potter og de vises sten’, som er den første Harry Potter-film, er med i top 10.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Hos Blockbuster ser vi en tydelig tendens til, at filmklassikere som f.eks. Harry Potter og Ringenes Herre får et markant boost under ferie og højtider, hvor de samler hele familien i sofaen, men det er dog sjældent, at en af dem når helt op i top 10 over årets mest sete film,” fortæller Casper Hald.

Ud over Harry Potter, som nok mest er til lidt større børn, har ’Coco’ og ’Emoji Filmen’ været børnenes favoritter i 2018, men i modsætning til andre år har ingen danske film nået top 10.

”Der har simpelthen ikke været de helt store danske film til at konkurrere med Hollywood i 2018. Det kommer der dog i år, hvor vi forventer, at både ’Journal 64’ og ’Ternet Ninja’ ender i top 10 over de mest sete film i 2019,” siger Casper Hald.

Top 10 over årets mest sete film hos Blockbuster

  1. Fifty Shades – Fri
  2. Avengers: Infinity War
  3. Thor – Ragnarok
  4. Deadpool 2
  5. Harry Potter og de vises sten
  6. Kingsman – The Golden Circle
  7. Black Panther
  8. The Hitman’s Bodyguard
  9. Coco
  10. Jurassic World: Fallen Kingdom
Kilde: Blockbuster presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button