Streamingnyt

Toonix – Nyt børne- og familieindhold til alle HBO Nordic-abonnenter

Toonix er en helt ny indholdssektion til børn og familier skabt af Turner EMEA. HBO Nordic-abonnenter har adgang allerede fra i dag.

Den nye service tilbyder en blanding af kvalitetsserier for børn og voksne, og det inkluderer populært indhold fra Turners Cartoon Network Studios, Warner Bros. Animation og mange andre. Alle HBO Nordic-abonnenter får automatisk adgang til den reklamefri service Toonix uden ekstra omkostninger. Alt indhold på Toonix er oversat til dansk.

“Vi er stolte af, at vi nu kan tilbyde vores abonnenter kvalitetsindhold til børn og familier. Toonix er den perfekte tilføjelse til vores i forvejen stærke indhold på HBO Nordic, og det giver tv-seriefans og deres familier mulighed for at nyde deres favoritindhold på samme tjeneste,” siger Tom Nielsen, Vice President PR, HBO Europe.

Fra i dag kan børnene nyde populært indhold, og nye film og serier vil blive tilføjet hver uge. Det inkluderer kendte favoritter som Looney Tunes, The Amazing World of Gumball, Powerpuff Pigerne, Adventure Time, Ben 10, Teen Titans Go!, Lego Ninjago, Scooby-Doo og Tom og Jerry. Der er også klassikere til de mindre børn, fx en dansk kending som Rasmus Klump, og andre legendariske børnehit som Alfons Åberg, Pippi Langstrømpe, Bamse, Mumitroldene, F for Får og My Little Pony.

Der er et udvalg af live-action-serier som Dance Academy til at underholde familiens tweens og en filmsektion til hele familien, der inkluderer titler som Arthur og Minimoyserne og Den magiske legetøjsbutik. Der vil løbende blive tilføjet flere spændende serier og film til hele familien på HBO Nordic.

Sådan får du adgang til Toonix på HBO Nordic
Log ind på din HBO Nordic-konto og vælg Toonix-sektionen. Opret en valgfri pinkode til forældrekontrol, så du kan være sikker på, at dine børn kun får adgang til børnevenligt indhold. Rigtig god fornøjelse med Toonix.

Kilde: HBO Nordic presse

I samme kategori

Back to top button