Streamingnyt

Toonix lanceres i Norden som selvstændig streamingtjeneste

Toonix startede sit indtog på det nordiske marked tilbage i efteråret 2017 i samarbejde med HBO Nordic. Dette samarbejde fortsættes, men her til sommer vil Turner, der står bag tjenesten, så også lancere Toonix som en selvstændig tjeneste. Det oplyser Turner i en pressemeddelelse.

Toonix tilbyder ud over film og serier vil også spil til børn være en del af indholdet. Turner melder endnu ikke om prissætningen for tjenesten, der lanceres i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

“Lanceringen af denne streamingtjeneste markerer det næste skridt i Turners stræben efter at tilbyde brugeroplevelser til fans og bygge videre på successen fra Toonixs lancering med HBO i Norden sidste år. Den nye app tilbyder en digital legeplads til børn, hvor de har mulighed for at engagere sig med deres yndlingskarakterer via kvalitetsindhold og spændende spil hvor som helst og når som helst,” udtaler Pierre Branco, direktør for Turner i Nordeuropa, i meddelelsen. Toonix, som er reklamefri, vil være tilgængelig i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
Kilde: Turner presse via Mediawatch.dk

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button