TV-Nyt

Tinka vender tilbage igen – TV 2 2022 Julekalender er gået i optagelse

Tinka og sjælens spejl kommer næste kapital i julekalender fortællingen om Tinka. Den nye julekalender får premiere på TV 2 Play og TV 2 i julen 2022.

– Jeg er utroligt glad for, at vi igen i 2022 skal dele et af vores mest elskede familiejuleuniverser med danskerne, nemlig Tinka. Den nye Tinka-julekalender rummer alt det, vi har brug for: fællesskab, håb og kærlighed, lyder det fra TV 2’s fiktionschef, Katrine Vogelsang, i pressemeddelelsen.

– Familiejulekalenderen er et af TV 2’s allerfineste bidrag til public service i en tid, hvor tv- og streamingmarkedet er fyldt med udenlandske formater, for den kan samle danskerne og give dem et frikvarter i den travle juletid. Oveni er det helt fantastisk, at hele holdet bag Tinka igen er klar til at tage os med på en spændende rejse ind i Tinka-universet, fortsætter hun.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I hovedrollerne i den nye julekalender ses igen Josephine Chavarria Højbjerg som Tinka og Albert Rosin Harson som Lasse. Desuden er der gensyn med Hadi Ka-Koush, Ellen Hillingsø, Christian Tafdrup, Neel Rønholt, Rosita Gjurup, Martin Bo Lindsten, Birthe Neumann, Esben Dalgaard, Jakob Femerling og Viilbjørk Malling Agger.

Nye navne på rollelisten tæller blandt andre Henrik Koefoed og Anna Haarup Much.

TV 2 får dermed nye julekalendere både her 2021 og 2022. I 2021 er det Kometernes jul der skal underholde seerne på TV 2.

Kilde: TV 2 presse

I samme kategori

Back to top button