TV-Nyt

Tina Müller er ny vært på Hammerslag fra i aften

Hammerslag’s nye vært Tina Müller er klar til at vise mæglerne de første boliger fra mandag den 17. august.

Hun inviterer indenfor i to boliger, der både har udsigt, masser af kvadratmeter, og hvor du virkelig får smæk for skillingen. Vi danskere kan nemlig godt lide at få noget for pengene. Og det får du, hvis du bevæger dig væk fra de største byer.

Seerne på DR1 mandag klokken 20.00 skal først se en murermestervilla i Kolding, og så skal vi til Fredericia, hvor vi skal se en liebhavervilla i første række til Lillebælt.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Eksperterne Lena Dahlgaard og Christian Torp dyster mod Lars Lyng og Kristine Virén, når prisen skal gættes på to boliger, hvor du får ’det hele til den halve pris.

Hammerslag er her fra 2020 sæsonen skåret ned fra 45 til 30 minutter, og som noget nyt skal mæglerne komme med et umiddelbart bud, inden de har set ejendommen indefra, det såkaldte blinde bud. Der er også midtvejs en ny status og endelig så er der nu også en indbygget quiz undervejs.

I sæsonens andet program kigger Hammerslag på sjældne sommerhuse. Her tager vi turen til Djursland, hvor de to hold gætter priser på to for området sjældne sommerhuse. Prisen skal først  gættes på et kun 50 kvadratmeter, arkitekttegnet sommerhus på Helgenæs. Dernæst går turen til Ebeltoft, hvor der skal gættes pris på et attraktivt 70’er hus.

Ikonisk arkitektur er temaet for det tredje program. Dansk arkitektur er kendt verden over, og nogle bygninger er så ikoniske, at de ligefrem bliver vartegn for de byer, de repræsenterer. Vi skal først til Aarhus’ nye bydel Aarhus Ø, hvor vi skal se et byggeri tegnet af en af Danmarks nok mest kendte arkitekter, Bjarke Ingels. Derefter skal vi se endnu et ikonisk vartegn, når vi tager videre til Bølgen i Vejle, hvor vi skal se en penthouselejlighed i millionklassen.

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image

I samme kategori

Back to top button