Streamingnyt

Tilskuere i Telia Parken får replay muligheder når FCK og Brøndby mødes søndag

Når F.C. København og Brøndby IF søndag tørner sammen i årets første københavnerderby, får tilskuerne i Telia Parken som noget helt nyt mulighed for at gense højdepunkter på mobilen – få sekunder efter, de er sket nede på banen.

Så du lige den detalje? Var der straffespark? Hvem stod for assisten?

Det er en situation, de fleste fodboldfans kender til: Efter et flot mål, en lækker dribling eller en tvivlsom kendelse nede på banen når du lige at tænke, at ”den må da komme i langsom gengivelse om lidt”. Men det gør den ikke – for du er på stadion og ikke hjemme foran fjernsynet.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Nogle sekvenser vises på storskærmene på stadion, men langt fra alle, og måske viser billederne ikke lige den detalje, du gerne vil gense. Derfor introducerer Telia i samarbejde med F.C. København nu en helt ny teknologi i Danmark, der løfter totaloplevelsen og giver fodboldtilskuere i Telia Parken de samme digitale fordele, som tv-seerne hjemme i stuerne.

Den gratis app Telia Parken Live tilbyder i forvejen et væld af kampstatistikker samt mulighed for at bestille mad og drikke til pausen. Med den nye funktion, Telia Replay, får tilskuerne nu mulighed for at gense højdepunkter på mobilen. Telia Replay testes første gang under søndagens pokalbrag mellem F.C. København og Brøndby IF.

Telia Replay er meget enkel og let at bruge. Du henter blot appen og logger på det gratis wifi i Telia Parken. Når der så bliver scoret et mål, du lige vil se igen, åbner du app’en, og trykker på den ønskede sekvens,” fortæller Telias privatkundedirektør, Gustav Berghog.

Mobilen får sin egen kanal
Indholdet i Telia Replay er hverken det direkte tv-signal eller udvalgte klip fra storskærmene. Det er hele kampen delt op i korte klip af op til 10 sekunders varighed – og de uploades få øjeblikke efter, at det er sket nede på banen. Så med Telia Replay kan du være din egen tv-producer og gense alle de sekvenser, du ønsker.

”Vi er utroligt glade for at samarbejde med Telia, som virkelig viser, at de vil gøre det endnu federe at være gæst I Telia Parken. Telia Replay sørger for, at du som fodboldfan ikke behøver gå glip af et eneste højdepunkt, samtidig med, at du får liveoplevelsen fra kampen,” siger Alex Rasmussen, salgsdirektør, F.C. København.

Telia Replay tilbydes i første omgang til alle FCK’s hjemmekampe i Alka Superligaen.

Hos Telia Danmark udnytter og udforsker vi digitaliseringens potentiale til at gøre hverdagen for vores kunder mere farverig, virksomhederne mere effektive og samfundet endnu smartere. Vi er en del af Nordens største teleselskab med Nordens bedste netværk, engagerede medarbejdere og intelligente løsninger, der hver dag bringer verden tættere på vores kunder.

Kilde: Telia presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button