TV-Nyt

Thomas Kristensen bliver regelmæssig fodboldkommentator på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY

Thomas Kristensen udvider sit arbejdsområde hos TV 2, udover håndbold så bliver han nu også regelmæssig fodboldkommentator på spansk og italiensk fodbold på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.

Premieren fik han søndag på TV 2 SPORT X, hvor han sammen med Andreas Laudrup kommenterede FC Barcelona – Villarreal. Thomas Kristensen sidder igen bag mikrofonen onsdag 30. september – denne gang sammen med Mads Junker – når Real Madrid tager imod Valladolid på TV 2 SPORT X.

Thomas Kristensen siger, at han i længere tid har gået med en drøm om også at være fodboldkommentator.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Det er fantastisk, at TV 2 nu satser massivt på fodbolden, og jeg er glad og stolt over at have fået en plads i vores startopstilling, siger kommentatoren, der tidligere har dækket topfodbold i stor stil.

– Jeg har været med til samtlige fodboldslutrunder siden 1998, som reporter og kommentator, så det er på ingen måde et ukendt stofområde, jeg bevæger mig ind på. Jeg har altid fulgt fodbolden tæt, og nu bliver det skønt også at komme til at arbejde med fodbold i dagligdagen, siger Thomas Kristensen.

Redaktionschef Allan Hvid, der er ansvarlig for fodbolddækningen på TV 2s kanaler, glæder sig over at have Thomas Kristensen med på holdet af fodboldkommentatorer.

– Thomas Kristensen er en helt igennem fantastisk kommentator, hvilket han har bevist gennem mange år. Jeg er sikker på, det kommer til at løfte vores transmissioner og udsendelser, at vi nu får Thomas med på vores fodboldtransmissioner. Man skal ikke være sammen med Thomas ret længe for at finde ud af, at han har en vild og værdifuld passion for fodbolden. Netop derfor passer han også perfekt i vores dækning af LaLiga og Serie A, siger Allan Hvid.


I samme kategori

Back to top button