TV-Nyt

Thomas Gravesen ny Premier League ekspert på 6eren

Når Premier League vender tilbage på skærmen lørdag d. 11. august, bliver det med et nyt og særdeles kendt ansigt i startopstillingen. Den tidligere danske landsholds- og Real Madrid-spiller, Thomas Gravesen, gør debut som ekspert på 6’erens Premier League dækning.

66 A-landskampe, Champions League-erfaring og spilletid i klubber som Real Madrid, Everton, Hamburger SV og Celtic. 6’erens nye Premier League-ekspert kommer med masser af erfaring fra verdens bedste fodboldligaer, samt en høj faglighed der skal gavne og højne 6’erens dækning af verdens hårdeste fodboldliga.

Hovedpersonen selv glæder sig til igen at stifte bekendtskab med fodbolden og at prøve kræfter med rollen som ekspert:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Fodbold fylder rigtig meget i mit liv og har altid gjort det. Som jeg også sagde før VM, har euforien ramt mig igen, og jeg er klar til at blive en del af fodboldverden på højt niveau – denne gang på sidelinjen som ekspert. Det projekt, som Eurosport præsenterede mig for, synes jeg, er et fantastisk projekt, og det er et hold, jeg rigtig gerne vil være en del af, fortæller Thomas Gravesen og fortsætter:

– Jeg føler, at jeg har meget at bidrage med i forhold til, hvordan fodbold bliver spillet i England, hvordan klubberne bliver ledet, og hvordan spilleren agerer i forhold til at spille i verdens bedste liga. For kulturen, historierne og anekdoterne omkring fodbold i England er bare noget særligt – også i forhold til Tyskland, Italien, Frankrig og andre steder. Og jeg vil gerne bidrage med at tale om fodbold på en måde, som er fagligt professionel, men som er i øjenhøjde med seerne og tilhængerne, for det er meget sjovere, hvis de får lyst til at deltage i samtalen.

6’erens eksperthold i denne sæson tæller allerede navne som Brian Laudrup, Mads Junker, Mikkel Bischoff og John Faxe Jensen, og sportsdirektør hos Discovery Networks, Anders Bay, glæder sig over at tilføje så markant en profil som Gravesen til holdet:

– Thomas Gravesen er en af sin generations bedste og mest populære spillere. Han er ærgerrig og en teamplayer. På den måde passer han perfekt ind hos os. Med de adresser, han har optrådt på i sin aktive karriere, er seerne sikret en høj grad af faglighed. Jeg er sikker på, at Thomas Gravesen bliver et stort aktiv for os i den kommende sæson.

Gravesens debuterer i kampen mellem Newcastle og Tottenham, efterfulgt af danskeropgøret mellem Huddersfield og Chelsea lørdag d. 11. august klokken 11.00 på 6’eren.

Kilde: Discovery Networks presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button