TV-Nyt

Thomas Gravesen er ny ekspert på Danmarks landskampe på Kanal 5

Når Christian Eriksen, Kasper Schmeichel og alle de andre landsholdstjerner tørner ud til EM-kvalifikationen, bliver det med Thomas Gravesen som ekspert på Kanal 5. Discovery Networks Danmark sender alle landsholdets kvalifikationskampe frem mod EM 2020.

Thomas Gravesen glæder sig til at tage fat på sin nye rolle og følge holdet gennem EM-kvalifikationen. Arbejdet starter allerede i næste uge med kampen mod Kosovo d. 21. marts. Ugen efter starter EM-kvalifikationen med kampen mod Schweiz d. 26. marts:

“Landsholdet er inde i en imponerende stime fra både VM-slutrunden og Nations League. Resultaterne og præstationerne lover godt, og landsholdet evner at samle hele Danmark. Jeg glæder mig til at tage fat på opgaverne. Det bliver spændende at være en del af landsholdet igen – i en anden rolle”, siger Thomas Gravesen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Hos Discovery er glæden og forventningerne også store. Med 66 kampe på A-landsholdet og klubber som Real Madrid på CV’et samt en solid indsats som ekspert på andre rettigheder, er Thomas Gravesen ideel til en ekspertrolle på Kanal 5:

”Discovery har de bedste og mest vidende fodboldeksperter på TV. Og der er Thomas Gravesen i den absolutte topklasse. Han har en unik historik fra landsholdet og verdens største fodboldklubber. Derfor er vi stolte over at kunne byde Thomas velkommen til holdet på Kanal 5, hvor vi dækker hele landsholdets kvalifikation frem mod EM næste år”, udtaler Anders Bay, sportsdirektør i Discovery Networks Danmark.

Thomas Gravesen afløser den tidligere ekspert hos Discovery, Frank Arnesen. Han blev ansat som teknisk direktør i belgiske Anderlecht tidligere i år.

Næste landskamp på Kanal 5 spilles allerede næste torsdag d. 21. marts. Her møder Danmark Kosovo på udebane i den sidste forberedelse inden EM-kvalifikationen går løs tirsdag d. 26. marts mod Schweiz på udebane.

Optakten til kampen mod Kosovo starter kl. 18, mens kampen fløjtes i gang kl. 19.

Tjek de kommende landskampe her

Kilde: Discovery Networks presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button