TV-Nyt

Thomas Buch-Andersen bliver ny vært på TV 2 NEWS

TV 2 henter ny vært hos DR. Thomas Buch-Andersen nuværende P1-chef og tidligere tv-vært sætter sig fra 1. oktober i værtsstolen på TV 2 NEWS, hvor han bliver én af nyhedskanalens faste værter.

Thomas Buch-Andersen, 49 år, er cand.mag. i dansk og medievidenskab fra Københavns Universitet. Han er forfatter til flere bøger og har desuden vundet en række priser, blandt andet ’TV-prisen 2015’.

På TV 2 NEWS skal Thomas Buch-Andersen blandt andet danne værtspar med Karen-Helene Hjort på det populære eftermiddagsmagasin, ’NEWS & Co.’, hvor han afløser Uffe Tang.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Thomas Buch-Andersen kommer fra en stilling som kanalchef for DR P1, som han har stået i spidsen for siden 2016. Thomas Buch-Andersen er i offentligheden især kendt for sin værtsrolle i DR-programmet ’Detektor’, hvor han var med til at afdække fejl og fakta i den offentlige debat. Thomas Buch-Andersen har desuden også erfaring som journalist på BBC World Service og BBC Radio 5 Live i London, hvor han var bosat i en årrække.

– Det er et stort tv-talent, der nu har sagt ja til at vende tilbage på skærmen på NEWS, og det glæder jeg mig meget til. Thomas passer med sin brede samfundsindsigt og sine stærke journalistiske evner perfekt hos os, siger Ulla Pors, chefredaktør for TV 2 NEWS.

– TV 2 NEWS har gennem længere tid vist en voksende styrke som en trofast kilde til nyheder, analyse og perspektiv. Jeg er klar til at udfordre mig selv på nye måder, og det er med lige del ærefrygt og glæde, jeg ser frem til at blive en del af dedikeret hold, der brænder for at holde seerne opdateret på det, der betyder noget for vores samfund, siger Thomas Buch-Andersen.


I samme kategori

Back to top button