Streamingnyt

Thomas Bense på tur

- Ny sæson gratis og eksklusivt på Pluto TV

Fra 25. september og hver mandag i de kommende måneder kan alle Pluto TV-brugere i Danmark se den nye sæson af Thomas Benses på tur.

Serien er en yderst underholdende, humoristisk og til tider afslørende snakke-show, der foregår i Thomas Benses bil. I episoderne er Thomas Bense chauffør med en spændende gæst på passagersædet.

Samtalerne er ærlige, spændende og til tider vilde historier fra gæstens liv, mange af dem aldrig før blevet delt offentligt. Men der er også refleksioner om andre aspekter af livet.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I hver episode besøges et sted, der har særlig betydning for gæsten. I premiereepisoden deltager Pilou Asbæk, kendt fra Game of Thrones, samt adskillige andre danske og internationale film og serier.

Den nye sæson byder også på et bredt udvalg af kendte danske personligheder som Louise Bjerre, Christel Pixi, Jakob Engel-Schmidt, Jimmy Jørgensen, Michelle Kristensen, Phillip May og Neel Rønholt.

”Vi er glade for at meddele, at vi endnu engang styrker Pluto TV med dansk indhold, og vi er glade for, ud over at vise den nye serie eksklusivt, også giver brugerne mulighed for at streame de tre første sæsoner,” siger Jesper Dahl, General Manager for Pluto TV i Central- og Nordeuropa.

Se med på Pluto TV her

Kilde: Pluto TV presse

SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button