Streamingnyt

The Young Pope med Jude Law på C More – se første afsnit gratis

The Young Pop C MoreC More har premiere på en ny og omdiskuteret serie, “The Young Pope” med Jude Law og Diane Keaton i hovedrollerne.

Serien handler om den fiktive, amerikanske pave, Pius XIII. Han er netop udnævnt og så starter magtkampene i Vatikanet – både de direkte og de mere subtile, altimens Paven samtidig slås med sig selv, sin tro og sit sind.

Det er nok mest som storcharmør og kvindebedårer, vi kender Jude Law fra tv-skærmen og det store lærred. Men nu har skuespilleren kastet sig ud i en noget anderledes rolle – nemlig som pave i den nye serie “The Young Pope”, hvor magtkampe i Vatikanet og kampen mod sig selv, er i centrum.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det er instruktøren af den Oscar-vindende film “The Great Beauty”, Paolo Sorrentino, der har kastet sig over den fiktive fortælling om den første amerikanske pave i Vatikanet, Pius XIII. Den nye pave er både ung, flabet og kompleks, og der er lagt i støbeskeen til masser af konflikter og drama i den kontroversielle serie på foreløbig 10 afsnit. Udover Jude Law i hovedrollen som den første amerikanske pave, tæller rollelisten også bl.a. Diane Keaton, der spiller den amerikanske nonne, Søster Mary, der ligeledes bor i Vatikanet og følger paven tæt.

Det er streamingtjenesten C More, der kan byde Jude Law og co. velkommen. Serien får premiere den 26. oktober – kun få dage før den virkelige pave Frans besøger Skandinavien (nærmere betegnet Lund og Malmø i Sverige).

Seerne kan glæde sig til premieren på C More den 26.oktober, og hver uge lægges der derefter et nyt afsnit op af den forrygende serie – i 10 uger.

Serien vises i Danmark på C More, hvor den har premiere 26. oktober.

Se en trailer for serien herunder.

I samme kategori

Back to top button