TV-Nyt

The Voice ’13 i Tivoli og på 7’eren

voice 13 7erenThe Voice ´13 føjer en række musikalske pletskud til årets lineup, som nu indeholder halvdelen af artisterne på den aktuelle top 10. For første gang præsenteres hele stjernerækken af Kato. Rasmus Seebach, Burhan G, Christopher, Ankerstjerne, Shaka Loveless, Panamah, Pharfar og Nabiha har tidligere meldt deres ankomst, og nu offentliggøres endnu flere navne. Publikum kan glæde sig til at opleve hitsmede fra Sverige, Norge og Danmark.

Når The Voice ’13 går i luften den 23. september vil en imponerende række af danske og udenlandske artister indtage scenen på Plænen i Tivoli.

Det svenske stjerneskud Kim Cesarion dukker op for at optræde med hans store hit “Undressed”, som for tiden ligger solidt placeret på top 10. Duoen ENVY tager turen fra Norge til Tivoli for at spille deres top 3-hit “Am I Wrong”.

Blandt de tilkomne er kongerne og dronningen af dansk pop, Nik & Jay og Medina, der garanterer en fest, når de spiller nogle af deres mange hits. Medina glæder sig:

“The Voice har altid været der for mig, og jeg vil altid være derfor dem. Jeg glæder mig altid til at fejre en god aften med dem og alle de dejlige fans i Tivoli, da det har været den ene fede oplevelse efter den anden.”

De får selskab af den reggae-inspirerede Wafande, som nok skal sprede god stemning, og L.I.G.A. samt Kongsted, som hver især fyrer op under publikum med deres top 10-hits: “Skylder dig ik’ noget” og “Chuck Norris”.

Den hitspækkede koncertrække bindes i år sammen af DJ og producer Kato, som glæder sig til værtsrollen:

“Jeg glæder mig til at være vært til The Voice ’13. Jeg har optrådt til The Voice-koncerterne mange gange, og der er altid helt vild gang i den. Det er første gang, jeg skal være vært ved koncerten, og det giver selvfølgelig lidt sommerfugle i maven, men der er så meget kærlighed i luften ved The Voice koncerterne i Tivoli, at jeg er sikker på at publikum vil tage godt imod mig”.

The Voice ‘13 kan opleves direkte på 7’eren kl. 18:00-22:30.

Kanal 5 sender et sammendrag fra koncerten lørdag den 28. september.

Kilde: SBS Discovery

I samme kategori

Back to top button