Streamingnyt

The Real Housewives of Orange County – sæson 15

Uret tikker ned til endnu en god portion drama, når den helt nye sæson 15 af The Real Housewives of Orange County lander på hayu den 8. oktober. I den nye sæson kommer vi igen til at følge fem gamle kendinge fra forrige sæsoner. Men en sjette housewife bliver introduceret i den nye sæson, nemlig Elizabeth Lyn Vargas, der, med sin snart overståede skilsmisse, er mere end klar til at starte et helt nyt kapitel i sit liv – nemlig et liv som housewife i Orange County.

Lidt om den nye sæson

Sæsonen dokumenterer de seks housewives’ liv fra februar til august 2020 med hjemmefilmede optagelser under lockdown.

Bortset fra det, starter 2020 godt ud for de seks housewives med nye hjem, kærester, en forlovelse og sågar en ny hofte til en af damerne. Gamle hemmeligheder kommer dog på bordet, og der bliver sat spørgsmålstegn ved nyopstået kærlighed, når kvinderne kradser lidt i overfladen for at finde ud af, om alt nu er så godt, som det egentlig ser ud til.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Coronavirussen sætter også sine spor hos kvinderne hver især og på deres indbyrdes forhold til hinanden, præcis som situationen også påvirker dem på hjemmefronten, når de forsøger at tilpasse sig den nye virkelighed.

Det kan vi bl.a. forvente …
Kelly starter året på bedste vis og i lidt af en rus efter at være blevet forlovet med Fox News reporteren Rick Leventhal. Mens hun venter på, at Rick officielt bliver overflyttet til bureauet i Los Angeles, kan hun næsten ikke være i sig selv af spænding over at skulle flytte i deres nye hus i Newport. Under stay-at-home karantænen flyver Kelly landet rundt og besøger bl.a. New York. Det får bølgerne til at gå højt blandt de andre housewives. Og efterhånden som præsidentvalget nærmer sig, begynder Kellys politiske overbevisninger og upassende vittigheder igen at true hendes forhold til de andre kvinder.

2020 starter også godt ud for Shannon, der lever i en total lykkerus med sin kæreste John og hendes tre døtre i deres nye hus i Newport. Som det eneste medlem af Tres Amigas, der endnu er tilbage, beslutter Shannon sig for at slutte fred med Kelly. Det giver dog hurtigt bagslag ift. nogle af de andre kvinder i gruppen. Da nyheden om coronavirussen rammer, når Shannons angst dog helt nye højder. Lykkerusen kommer om end endnu mere på prøve, da nye husregler med børnene pludseligt bliver nødvendige under lockdown, som medfører visse spændinger mellem Shannon og John.

Efter et meget vanskeligt år er Gina lykkeligere end nogensinde før, da hun flytter ind i sit nye byhus med kæresten Travis og deres sammenbragte familie med intet mindre end seks børn. De andre kvinder lægger dog ikke skjul på, at de ikke synes om det nye hjem, hvilket giver visse ridser i Ginas ellers så fine lak og i forholdet med de andre kvinder.

Gina forsøger dog at være en god mor og beslutter sig for at invitere sin eksmand og hans nye kæreste med til fejringen af datterens fødselsdag. Men alt er ikke lutter lagkage, når Gina står over for en svær beslutning angående sin eksmand, der kan ændre dynamikken i familien for altid.

Da skolerne også lukker ned grundet coronavirus, står Gina igen over for helt nye udfordringer, når hun skal stå for at hjemmeskole børnene. Hjemmeskolingen medfører da også en del sure miner og kritik fra de andre housewives, da Gina dermed ikke har mulighed for at deltage til en ’’quarantine happy hour’’.

Med en ny hofte og et helt nyt syn på livet oplever Emily nærmest et helt nyt selv i ægteskabet med Shane. Hun går endda så vidt som til at lukke ’’sjove Emily’’ ud og finder på den måde en uventet allieret i gruppen. Da hun får mulighed for at designe en badedragt, springer hun endda hovedkulds ud i det.

I den svære lockdown-tid læner Emily og Shane sig op ad hinanden, hvilket i sidste ende bliver den ultimative prøvelse for deres ægteskab.

For Braunwyn er 2020 et år fyldt med fornyelse. Hun flytter ind i det nye 8.000 m2 store hjem i Newport. Hun fejrer 20 års ægteskab med manden Sean, og hun begiver sig ud på en rejse alene. Under lockdown bliver Braunwyn dog noget udfordret med pasning af de syv børn i hjemmet uden hjælp fra hverken barnepiger eller husholdersker. Braunwyn har med andre ord hænderne noget fulde, da hun stræber efter at give hvert barn individuel opmærksomhed lige fra at støtte sønnen Jacobs ønske om at klæde sig ud som drag og til at tackle børnenes bekymringer under lockdown.

Da hun dog åbner op for sin fortid over for resten af kvinderne, bliver der skabt et bånd mellem hende og den nye housewife Elizabeth. Dog kæmper Braunwyn stadig for at blive enig med de andre kvinder i gruppen om hendes deltagelse i de lokale protester og hendes politiske synspunkter. Og da gruppen finder ud af, at Braunwyns ven, Shari, er flyttet ind, begynder de at sætte spørgsmålstegn ved hendes valg.

Elizabeth bliver budt velkommen i gruppen gennem Kelly. Elizabeth er født og opvokset i Missouri og har altid drømt om at leve et luksusliv på strandene i Orange County. Med hjælp fra hendes kommende eksmand er hendes drøm nu blevet en realitet. Hun er sjov, uforbeholden, meget ambitiøs og arbejder i øjeblikket som CEO for en online musikvirksomhed.

Da hun bruger en del tid på sin igangværende skilsmisse, giver hendes livsstil, såvel som hendes komplekse og sexløse forhold til kæresten Jimmy, en masse spekulationer mellem kvinderne, og de begynder at grave i, hvem hun mon i virkeligheden er.

Kilde: hayu presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


creativeref:1011l108896

I samme kategori

Back to top button