Streamingnyt

The Nevers – se teaser til ny HBO serie

- har premiere til april

HBO er på vej med en ny serie i april. Serien hedder The Nevers og beskrives af HBO således (engelsk):

I de sidste år af Victoriatiden er London plaget af fænoment “De berørte”: Mennesker, for det meste kvinder, der pludselig udvikler overnaturlige evner – nogle charmerende, andre væsenligt mere foruroligende. Blandt dem er Amalia True (Laura Donnelly), en mystisk og slagfærdig enke, og Penance Adair (Ann Skelly), en genial, ung opfinder. De to kvinder bliver en slags ledere af den nye underklasse, og de skaber et hjem for “de berørte”, imens de kæmper med myndighederne og overklassen om deres egen eksistensberettigelse.

Foruden Laura Donnelly og Ann Skelly medvirker også Olivia Williams, James Norton Tom Riley, Rochelle Neil, Eleanor Tomlinson, Amy Manson, Pip Torrens, Denis O’Hare, Zackary Momoh, Elizabeth Berrington, Kiran Sawar, Anna Devlin, Viola Prettejohn, Ella Smith, Nick Frost og Ben Chaplin.

The Nevers er skabt af Joss Whedon (Buffy the Vampire Slayer, Justice League), som også fungerer som seriens executive producer sammen med Bernadette Caulfield, Ilene S. Landress, Doug Petrie, Jane Espenson og Philippa Goslett. Goslett er i tillæg til rollen som executive producer også showrunner.

Der skulle komme 6 episoder i første omgang, mens yderligere episoder først kommer senere på grund af Corona forsinkelse. Der er ikke nogen konkret dato endnu, kun at det bliver i april, der er premiere.

Du kan se en teaser trailer for serien herunderThe Nevers: Official Teaser | HBO
The Nevers: Official Teaser | HBO


I samme kategori

Back to top button