Streamingnyt

The Grand Tour sæson 2 er med gæsteoptrædner

Kendte personligheder gæsteoptræder i sæson 2 af The Grand Tour. Hver uge vil to kendte, som på usædvanligvis er forbundet med hinanden, møde hinanden i ”Celebrity Face Off” for at dyste om, hvem der er hurtigst på den nye bane. Luke Evans, Kiefer Sutherland, Hugh Bonneville, Kevin Pietersen, Dominic Cooper, Dynamo, Rory Mcllroy, Michael Ball, Alfie Boe er blot nogle af de gæster, som man vil kunne se i den nye sæson af The Grand Tour.

Den 8. december løber første omgang af ”Celebrity Face Off” over skærmen og spørgsmålet om, hvilken tidligere talentshowsdommer, der er hurtigst på en racerbane, vil blive besvaret. Er det David ’The Hoff’ Hasselhoff fra America’s Got Talent eller er det Ricky Wilson fra The Voice UK?

Omkring dysten siger The Hoff: “Jeg er skuespiller og egentlig ikke en god chauffør, men jeg ser bare godt ud, mens jeg gør det” og Ricky Wilson kommenterer: ”Jeg er et voldsomt konkurrencemenneske, og jeg kender ikke resultatet af dysten endnu. Men det er okay, hvis Hasselhoff slår mig, fordi han er min helt! Jeg nød det virkelig, og jeg håber, at det ser ligeså fedt ud på TV, som det føltes af sidde i den bil”.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
Kilde: Amazon presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button