Streamingnyt

The First

- Sean Penn har hovedrollen i C More serie

The First er en dramaserie om at blive det første menneske på Mars. Serien er skrevet af Beau Willimon, som også stod bag seriehittet House of Cards.

Sean Penn har mest gjort sig på det store lærred, hvor han har vundet to Oscar-statuetter for sine roller i Mystic River og Milk. Han har tidligere udelukkende gæsteoptrådt i tv-serier såsom Friends, Ellen og Two and a Half Men, hvis vi ser bort fra tidlige biroller i Det lille hus på prærien, Barnaby Jones og lidt voiceover i Family Guy.

The First består af otte afsnit, og får premiere den 9. februar på C More Reklame-link med de to første afsnit. Herefter får du to nye afsnit hver tirsdag. Serien er en co-produktion mellem Hulu og britiske Channel 4, serien fik dog kun en enkelt sæson.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I The First tager den 60-årige amerikaner ”et kæmpe spring” til serieformatet i hovedrollen som Tom Hagerty, der er en erfaren NASA-astronaut. Han skal lede en gruppe astronauter, som forsøger at blive de første mennesker på Mars. Det sker for et privat rumfartsselskab, der ledes af Laz Ingram, der spilles af Natasha McElhone (Designated Survivor).

Handlingen foregår i 2033, og følger de store udfordringer og forberedelser, der er forbundet med så ambitiøs en ekspedition, og hvordan det påvirker astronauterne og deres familier. Tom Hagerty er en enkemand, som er 100 procent dedikeret til opgaven, men samtidig er dybt bekymret over sin datter, Denise, som kæmper med misbrugsproblemer. Hun spilles af Anna Jacoby-Heron (Dirty John).

Prøv C More 14 dage gratis - klik her Reklame-link

The First Teaser (Official) • A Hulu Original
The First Teaser (Official) • A Hulu Original
Kilde: C More presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button