Streamingnyt

The Drew Barrymore Show – får egen kanal på Pluto TV

Et af USAs mest populære talkshows, The Drew Barrymore Show, er nu lanceret på den gratis streamingtjeneste Pluto TV i Norge, Sverige og Danmark. Programmet har fra i dag sin egen live TV-kanal på Pluto TV.

Drew Barrymore er en af USAs mest populære skuespillere. Hun fik sit store gennembrud i Steven Spielbergs film E.T. the Extra-Terrestrial (1982). Hun var kun syv år gammel, da Spielberg castede hende som Elliotts yngre søster Gertie Taylor i filmklassikeren, der bjergtog en hel verden og gjorde hende til et kendt ansigt. Barrymore er også kendt vidt og bredt for sine roller i storfilm som Charlie’s Angels, Batman Forever og Scream – og fra samarbejdet med Adam Sandler på film som The Wedding Singer og 50 First Dates.

Drew Barrymore Show er optimist-TV, når det er aller bedst, og showet serverer information, inspiration og underholdning hele dagen. Drew Barrymore er som vært også kendt for sin humor og positivitet, ligesom hun deler ud af sine egne synspunkter. Barrymore er hædret med en række eftertragtede priser, der i blandt en Golden Globe- og Screen Actors Guild-pris.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
Kilde: Pluto TV presse

I samme kategori

Back to top button