StreamingnytNet-TV

Telia tilbyder nu også HBO Nordic på laptops, tablets og smartphones

Telia TV HBO NordicHBO Nordic blev sidste måned en del af Telia TV, og nu er turen kommet til de mobile platforme. Med tjenesten vil Telia sætte endnu mere fokus på netværket – ikke mindst 4G:

”Vi har brugt mange kræfter på at bygge Danmarks bedste 4G netværk, og resultatet er blandt andet fantastiske oplevelser med streamingtjenester som HBO Nordic. Et topmoderne netværk fortjener de bedste tjenester, og med Spotify og HBO Nordic er vi godt på vej mod at give kunderne verdensklasse-oplevelser på netværket via både laptops, tablets og smartphones,” siger Christoph Nørgaard, privatkundedirektør for Telias mobilforretning.

HBO Nordic bliver inkluderet i mobilt bredbåndsabonnementerne 4LIFE Full, Premium og Premium Plus. I 4LIFE Premium får man fx 100 GB, hvilket svarer til ca. 2 dages uafbrudt streaming i HD-kvalitet eller mere end 55 afsnit af Game of Thrones!

”Vores kunder elsker underholdning, og med HBO Nordic leverer vi en unik tjeneste, der leverer det bedste inden for serier – de nyeste afsnit og alle sæsoner. Vi har lavet analyser, der viser, at vores kunder elsker de nye muligheder, som 4G giver, men de efterspørger nyere indhold. Det leverer HBO Nordic,” siger Christoph Nørgaard.

Nyd Game of Thrones i påsken

Hos HBO Nordic har de nyeste afsnit premiere senest dagen efter, de vises i USA, og alle sæsoner er tilgængelige via laptops, Samsung Smart TV, Telia TV, tablets og de fleste smartphones.

”Påsken nærmer sig, hvor mange tager i sommerhus, besøger familie eller udnytter tiden til at koble af derhjemme. Med HBO Nordic i abonnementet er der nu rig mulighed for at opleve nogle af verdens fedeste serier. Både klassikkere som Sopranos og Sex and the City, men også helt nye serier som Boardwalk Empire, The Newsroom, Spartacus, The Wire og ikke mindst Game of Thrones,” siger Christoph Nørgaard.

Der er mange gode serier at vælge imellem. Den 6. februar var der forpremiere på Borgia, et storslået middelalderdrama med omdrejningspunkt i Vatikanet. I begyndelsen af marts fik den omtalte serie Vikings premiere. Denne serie, hvis rollebesætning også tæller skandinaviske skuespillere, tager udgangspunkt i den danske vikingekonge Ragnar Lothbroks liv. Og til april går det løs med den længe ventede 3. sæson af Game of Thrones.

Kilde: Telia

I samme kategori

Back to top button