Streamingnyt

Telia tilbyder abonnementer med Netflix

Netflix introduceres hos Telia i to nye mobilabonnenter ONE Netflix med Fri data til 299 kr om måneden og Smart Netflix med 40 GB data til 219 kr. om måneden.

Med introduktionen af Netflix øger Telia det voksende kundetilbud på tv- og underholdningsfronten, der også omfatter Telia TV, Discovery+, HBO og Spotify.

Lone Kyhl Hendriksen, direktør for Telias privatforretning, hilser Netflix velkommen på hylderne:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Størstedelen af danskerne vil gerne samle familiens løsninger indenfor mobiltelefoni, internet og streaming hos én udbyder. Samtidig stiller familierne høje krav til kvaliteten af deres underholdningsløsninger. Derfor har vi i Telia en ambition om at tilbyde de mest populære underholdningsløsninger i vores kundetilbud. Jeg er derfor rigtig glad for, at vi nu introducerer Netflix, danskernes foretrukne streamingtjeneste, til en skarp pris i vores to nye mobilabonnementer.”

Patrick Danckwardt, Head of Business Development Nordics Netflix, supplerer:

“Telia er en af vores vigtigste nordiske partnere, og vi tager nu et spændende skridt sammen i Danmark. Netflix leverer underholdning til alle aldersgrupper, hvilket er det perfekte match i forhold til Telias ambition om at være familiernes førstevalg”.

Kilde: Telia presse

creativeref:1011l108896

I samme kategori

Back to top button