Streamingnyt

Telia giver fri data når Danmark spiller i VM

Ingen skal gå glip af VM mener Telia. Uanset om man følger Danmark hjemme foran tv-skærmen, på stranden eller på sommerferien, ønsker Telia, at alle danskere skal have mulighed for at følge de danske kampe i Rusland uden bekymringer. Derfor får alle Telia-kunder – uanset mobilabonnement – fri data på de dage, hvor Danmark spiller.

”VM i fodbold er en kæmpe begivenhed, som samler rigtig mange danskere om skærmene. Vi ved af erfaring, at der er voldsom gang i dataforbruget under store nationale sportsbegivenheder”, siger Telias privatkundedirektør, Gustav Berghog.

Men i år er det første gang i otte år, at Danmark er med ved en VM-slutrunde. Og da VM i fodbold er verdens største enkeltstående sportsbegivenhed, forventer Telia, at ekstra mange danskere vil følge netop de danske kampe. Og det kræver rigtigt meget data for den enkelte mobilkunde.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Måden at se tv på har ændret sig
”Vores tv-forbrug har ændret sig markant de sidste otte år. Rigtig mange danskere har allerede droppet det gammeldags kabel-tv, men vælger i stedet at streame tv og sportsbegivenheder via mobil, tablet, Chromecast eller Apple TV. Og det kræver rigtig meget data”, fortæller Gustav Berghog.

Selvom det er muligt at se samtlige 64 VM-kampe med Telia TV, har Telia valgt at give alle kunder – også kunder uden Telia TV – fri data hele de døgn, hvor Danmark spiller. Det gælder uanset, hvor mange kampe, Danmark ender med at spille i Rusland.

Telia lancerede allerede i marts måned et abonnement med fri data. Men i anledning af VM, giver Telia altså nu alle mobilkunder fri data de dage, hvor Danmark spiller.

”Det kan ikke blive meget nemmere at se både optakter, kampe og højdepunkter fra Danmarks kampe. Du kan bare hente Telia TV app’en, så er du kørende. Og du kan frit tage Telia TV med dig på ferien, også i udlandet”, siger Gustav Berghog.

Kilde: Telia presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button