TÆNK – Mest for pengene hos Boxer

| onsdag 11. maj, 2011 10:39 | opdateret 11. maj, 2011 kl. 11:15 | 1 kommentar

Boxer er det bedste tv-tilbud, hvis man ikke behøver TV3-kanalerne og Eurosport.  Sådan lyder konklusionen på en omfattende prissammenligning, som Forbrugerrådets blad TÆNK har gennemført og offentliggjort i sit seneste blad.  – Kan du undvære TV3, TV3+, TV3 Puls og Eurosport, er det klart billigst at se tv hos Boxer, skriver TÆNK, der har undersøgt de største tv-udbydere og sammenlignet udbuddet og priserne for de 30 mest sete tv-kanaler.

Boxers nye kampagnetilbud giver adgang til alle TV 2-kanalerne, Kanal 4 og Kanal 5 samt dk4. Hertil kommer tre nabolandskanaler, og herudover kan man modtage alle DR-kanalerne samt TV 2 med en antenne – i alt 20 af de mest populære tv-kanaler for 164 kr. om måneden alt inklusive ved 12 måneder, eller kr. 1.966 for et år. Og så får man også en digital modtagerboks eller et Boxer TV-modul med i prisen.

– Det betyder rigtig meget for Boxer, når et så anerkendt blad som TÆNK anbefaler Boxer og kårer os som de billigste. Vi véd jo selvfølgelig godt selv, at vi er de billigste, men det er afgørende, at også forbrugerne får øjnene op for det, siger Steen Ulf Jensen, adm. direktør, Boxer TV A/S.

Lille antenne giver store tv-oplevelser

Har man i dag kabel- eller satellit-tv og ønsker at skifte til Boxers tilbud, behøver man nogle steder i Danmark blot en stueantenne for at modtage tv-signalerne. Alternativt kan man bruge ret små og diskrete udendørs antenner.

Med et Boxer-abonnement er det muligt tage alle tv-kanalerne med i sommerhuset, i campingvognen eller over til vennerne. Man er nemlig ikke bundet til én bestemt placering, men kan bruge samme Boxer-kort, hvor end man ønsker at se tv – uden at det koster ekstra.

Kilde: Boxer presse

Del på:

Tags:

Gemt under:: Boxer TV

Kommentarer (1)

  1. zgdk siger:

    Sammenligningen er dog helt i skoven. De sammenligner kampagnepriser med vejledende udsalgspriser og teknikken ryger i baggrunden.

Skriv et svar