Biografnyt

Synkefri

- se trailer til den nye danske film

Wasabi Film og Scandinavian Film Distribution har løftet sløret for hovedtrailer og plakat til Christian Andersens drama SYNKEFRI. Filmen er inspireret af den tragiske virkelige RF2-ulykke i Hirtshals i 1981 og fortæller den medrivende historie om landets frivillige redningsfolk, en familie i sorg og den efterladte søn Henriks kamp for retfærdighed.

SYNKEFRI er besat med stærke navne som Sylvester Byder, Johanne Louise Schmidt, Lars Topp Thomsen, Sofie Torp, Esben Dalgaard og Henrik Birch.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

SYNKEFRI har biografpremiere den 30. november som en del af Biografklub Danmark.

Synkefri – det handler den om

I 1981 forliser en fiskekutter og redningsbåden RF2 ved Hirtshals Havn, og i alt ni mænd mister livet. Da myndighederne placerer ansvaret for ulykken hos styrmanden på redningsbåden, sætter hans søn Henrik sig for at efterforske ulykkens egentlige årsag og rense sin fars navn. I jagten på sandheden skal Henrik kæmpe mod byens fiskere, som frygter, at ulykken vil koste arbejdspladser, og mod myndighederne, der for alt i verden vil undgå en offentlig skandale. Alt imens sorgen truer med at splitte Henriks familie…

SYNKEFRI Trailer | I biografen nu

SYNKEFRI Trailer | I biografen nu

Kilde: Pressemeddelelse

I samme kategori

Back to top button