Streamingnyt

Swedish Dicks – sæson 2 med Haley Joel Osment

Swedish Dicks blev for et år siden lanceret som den første Viaplay Reklame-link Original-serie nogensinde, og den var en øjeblikkelig succes. Nu, et år senere, er optagelserne til 2. sæson færdige og en håndfuld helt nye Hollywood-skuespillere slutter sig til Swedish Dicks-duoen, som spilles af Peter Stormare (Ingmar) og Johan Glans (Axel).

Sixth Sense-stjernen Haley Joel Osment, der blev verdenskendt med den berømte sætning “I see dead people”, indtager rollen som Dave; en ny kunde, der har fortrudt, at han i et suicidalt øjeblik har hyret en lejemorder til at dræbe sig – og nu har han brug for Swedish Dicks’ beskyttelse døgnet rundt:

“Jeg havde det virkelig skægt med at arbejde med Peter, Johan, Vivian, Andreas og hele Swedish Dicks-holdet. Der var mange mindeværdige øjeblikke, lige fra at køre rundt i centrum af LA med “the Dicks” til at se Peter flyve rundt i kulisserne på sit hoverboard, og jeg kan næsten ikke vente med at se hele sæsonen, når den har premiere.”

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Hollywood-skuespillerne Lori Petty (Orange is the New Black) og Justin Chambers (Grey’s Anatomy) er også med i den nye sæson. Petty som en clairvoyant, der efterforskes af the Dicks, og Chamber som en ensom, lurvet rocker i 50’erne, som håber at blive gode venner med den nye duo.

Peter Stormare lægger ikke skjul på sin kærlighed til serien og har tidligere udtalt om 2. sæson:
“Jeg er ikke kun en Swedish Dick – jeg er også en kæmpe fan, som utålmodigt venter på den næste episode. Det er nok første gang i min karriere, at jeg faktisk kan holde ud at se på mig selv uden at få kvalme. Og det er takket være det fantastiske og kreative hold, som Viaplay har fundet, og nogle fremragende skuespillere. Vi har skabt et monster, og jeg kan godt afsløre, at 2. sæson overrasker på den vilde måde.”

Den nye sæson får eksklusiv premiere på Viaplay Reklame-link i december

Kilde: Viaplay presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button