Streamingnyt

Svensk serie weekend? – Vi har 3 tips fra hinsidan til din weekendunderholdning

Så er det weekend og  er du til svenske serier, så har vi 3 bud på tips til din weekendunderholdning. Der er nemlig 3 aktuelle svenske seriepremiere på henholdsvis DR1, C More og Viaplay Reklame-link

vores tid er nu svt1 Familien Löwander DR1Familien Löwander på DR1

DR1 har lørdag klokken 21.00 premiere på en ny, stor svensk familiekrønike om kærlighed, konflikter og kogekunst.

Anden Verdenskrig er slut, og i Stockholms gader fejrer man, at en ny tid står for døren. I vrimlen på Kungsgatan deler to fremmede et hastigt kys. Overklassepigen Nina og køkkendrengen Calle ved ikke, at deres korte møde kommer til at vende op og ned på mange menneskers liv. Calle har netop fået job på restaurant Djurgårdskällaren, der drives af Ninas familie. Det er en af byens finere restauranter, men nu er den på randen af konkurs.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

modus sæson 2 c moreModus sæson 2 med Paprika Steen på C More

Hvem kan man stole på? Hvem taler sandt? Her er spænding, kærlighed, hævn og hemmeligheder som truer med at vælte alt omkuld. Når anden sæson af Modus starter, er den amerikanske præsident Helen Tyler (Kim Catrall) på statsbesøg i Stockholm, hvor hun forsvinder sporløst under mystiske omstændigheder. Midt i det intense politiarbejde, anført af politikommissær Alva Roos (Paprika Steen), foregår der også en magtkamp mellem et panikslagent USA og et ansvarligt Sverige, da truslen mod en af verdens mægtigste personer, sætter verden på den anden ende.

De første to episoder er online nu på C More

alex viaplayAlex – Ny originalserie på Viaplay

ALEX handler om den benhårde og korrupte politimand, Alex, som beslutter sig for at gøre op med det kriminelle miljø og komme på ret køl. Men de mørke kræfter, han har samarbejdet med, vil ikke slippe ham, og snart bringes både Alex’ og hans families liv i fare. Samtidig får Alex en ny partner, Frida, som i virkeligheden har fået til opgave at afsløre Alex.

Thrillerserien er en Viaplay Original i seks afsnit, de første to episoder er online nu på Viaplay Reklame-link


Få 12 måneder til 8 måneders pris – Køb årsabonnement til gammel pris inden 23. april!
SkyShowtime 46 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button