Streamingnyt

Surviving Joe Exotic

Se Rick Kirkham interview om the Tiger King

Dokumentaren Tiger King har taget verden med storm, og ingen har kunnet undgå den massivt omtalte Tiger King, Joe Exotic, og hans vilde eskapader. I et unikt og eksklusivt interview med en af hovedpersonerne fra Netflix-succesen, afslører Rick Kirkham nu sandheden om the Tiger King. Det gør han i Dplay-dokumentaren ‘Surviving Joe Exotic’, som kan streames fra 22. maj på [Dplay].

[Dplay14dage]

”I første omgang kunne jeg virkelig godt lide ham. Han var en original karakter, som var sjov at være sammen med. Men det ændrede sig efter et par måneder, da jeg lærte den sande Joe Exotic at kende,” fortæller Rick Kirkham i dokumentaren.

Kun få måneder efter, at Kirkham blev ansat af Joe Exotic til at producere hans internet-show, indså han, at han ikke kunne undslippe mareridtet i G. W. Zoo. I et år fulgte Kirkham G. W. Zoo, dets ansatte og dyrene på nærmeste hold. Det materiale, han indsamlede, var helt unikt, og han vidste, at det ville være uvurderligt for Rick Kirkhams eget realityshow.

Men efter et skænderi med Exotic mistede Kirkham alt materialet i en mistænkelig brand, og efter en anden brand i hans nye hjem, valgte Kirkham at flygte langt væk fra Joe Exotic og USA. Han søgte beskyttelse i Bodø, i det nordlige Norge, hvor han nu bor med sin norske kone. Denne dokumentar er hans sidste interview om, hvad der virkelig skete under mareridtet i G.W. Zoo.

”Tiger King er blevet en verdensomspændende historie og vi har fået en helt unik adgang til Rick Kirkhams utrolige beretning, som han er nødt til at fortælle en sidste gang. Det er en gribende og utrolig historie,” siger Ulrika Bokstad, executive producer hos Discovery Networks Sweden.

Surviving Joe Exotic er en svenskproduceret [Dplay] dokumentar med materiale, der aldrig er vist før. Den er produceret af Nexiko og får eksklusiv verdenspremiere på [Dplay] 22. maj.

Kilde: Discovery Networks presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

I samme kategori

Back to top button