TV-NytHDTV

Se Superligaen i HD fra denne sæson

superligalogoVi skal tilbage til 2008, helt præcist 17. marts, for at finde den første Superliga kamp i HD, som dengang blev vist på TV 2 Sport HD. Det var dengang mandagskampen der blev vist som HD kamp, men siden faldt TV 2 Sport fra igen med ægte HD dækning i et stykke tid, hvor TV3+ så var ene om at levere Superliga kampe i ægte HD kvalitet.

Fra starten af denne sæson ser det dog anderledes lyst ud, hvor alle kanaler der sender Superliga dvs. TV3+, TV3 Sport 1, Canal 9 og Canal8 findes i HD udgaver. DIGITALT.TV har spurgt de to udbydere, Viasat og C More, om alle kampe produceres i HD i den sæson, og vi har fået positiv tilbagemelding fra begge, så det ser altså ud til, at vi får alle Superliga kampe i den kommende sæson i HD kvalitet.

Kan du se Canal8 HD?

Som vi tidligere har fortalt, så har parabolejere ingen umiddelbar udsigt til at få HD udgaven, hverken Canal Digital eller Viasat planlægger at levere HD udgaven lige pt. ligesom du heller ikke endnu får den i HD eller SD hos Boxer. Generelt er Canal8 Sport HD tilgængelig hos de største danske kabel-tv udbydere.

Her tv-kampene i de første runder af Superligaen

[table id=73 /]

I samme kategori

Back to top button