Streamingnyt

Superliga streaming på Dplay skuffede mange

Streamingtjenester er en lidt svær størrelse at få til at køre stabilt, det gælder også streamingtjenesten [Dplay], der for første gang siden YouSee droppede Discovery Networks kanalerne, ellers var valget for mange for at følge kampene der blev vist på Eurosport 2.

Men mange blev mødt af problemer, da de prøvede at streame dagens to kampe. Beskeden Kan ikke afspille video – der skete noget uventet, dukkede op i stedet for. Det medførte en del utilfredse opslag på Dplay’s Facebook side.

– Vi er selvfølgelig super ærgerlige over det her. Lige nu er vores fokus på at finde ud af, hvad der er gået galt, og hvordan vi kan undgå, at det sker en anden gang. Fejlen ligger hos en af vores internationale leverandører, siger Discoverys Networks Danmarks kommunikations- og PR-chef, Lena Bøgild, til Ekstra Bladet.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Lige nu har vi bare fokus på at få rettet denne her fejl og finde ud af, hvad vi kan gøre for at undgå, at det sker fremadrettet. Men vi vil gerne tilbyde alle de seere, der oplevede problemer med livesignalet i dag, 14 dages ekstra gratis prøveperiode med [Dplay] som et lille plaster på såret.

Næste prøvelse for tjenesten bliver torsdagens Europa League opgør mellem FC. København og Celtic.

Kilde: Ekstra Bladet / Dplay Facebook

creativeref:1011l108896

I samme kategori

Back to top button