Superliga streaming på Dplay skuffede mange

| søndag 16. feb, 2020 18:32 | 2 Kommentarer
Dplay nedbrud

Streamingtjenester er en lidt svær størrelse at få til at køre stabilt, det gælder også streamingtjenesten Dplay, der for første gang siden YouSee droppede Discovery Networks kanalerne, ellers var valget for mange for at følge kampene der blev vist på Eurosport 2.

Men mange blev mødt af problemer, da de prøvede at streame dagens to kampe. Beskeden Kan ikke afspille video – der skete noget uventet, dukkede op i stedet for. Det medførte en del utilfredse opslag på Dplay’s Facebook side.

– Vi er selvfølgelig super ærgerlige over det her. Lige nu er vores fokus på at finde ud af, hvad der er gået galt, og hvordan vi kan undgå, at det sker en anden gang. Fejlen ligger hos en af vores internationale leverandører, siger Discoverys Networks Danmarks kommunikations- og PR-chef, Lena Bøgild, til Ekstra Bladet.

– Lige nu har vi bare fokus på at få rettet denne her fejl og finde ud af, hvad vi kan gøre for at undgå, at det sker fremadrettet. Men vi vil gerne tilbyde alle de seere, der oplevede problemer med livesignalet i dag, 14 dages ekstra gratis prøveperiode med Dplay som et lille plaster på såret.

Næste prøvelse for tjenesten bliver torsdagens Europa League opgør mellem FC. København og Celtic.

Kilde: Ekstra Bladet / Dplay Facebook

Stream 11 Discovery Networks live tv-kanaler – Prøv Dplay gratis 30 dage her

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: Streaming

2
Kommentarer

for at kommentere
2 Kommentartråde
0 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
Kristian

Virket uden nogen problemer via Eurosport player

Per M

Den smøre om hvor ærgerlige de er, er vist også den standard smøre de har kommet med samtlige gange at den Dplay tjeneste også crasher, når folk forsøger på at streame landskamp fodbold.

Folk der kun har interesse i sport burde efterhånden snart få set realiteten og skrotte den ustabile Dplay tjeneste og erstatte den med Eurosport Player, end i stedte for at stole på Discovery’s tomme undskyldninger om Dplay, der aldrig vil komme til at fungere optimalt.