TV-NytStreamingnyt

Superliga på Dplay giver mulighed for valgfri kunstig lyd

Efter mere en to måneders Corona-dvale er 3F Superligaen endelig tilbage. Torsdag genåbner ligaen med lokalbraget mellem AGF og Randers – en kamp som du kan se på både Dplay og Canal 9.

Dplay seerne får mulighed for selv at vælge, om de vil se kampen med den autentiske lyd, der er fra det tomme stadion, eller om de vil at se den med kunstig lyd lagt ind over tv-billederne. Et emne som har skabt en del debat de sidste par uger.

– Debatten om kunstig lyd er interessant, og det er et dilemma, som vi tager meget alvorligt. Vi har derfor arbejdet hårdt på at tilbyde den løsning, hvor folk selv kan vælge, hvilken lyd de vil have fra stadion. På Dplay kan man selv vælge, mens lyden på tv-signalet på Canal 9 vil være den autentiske fra stadion, siger Søren Klæstrup og uddyber:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Vi holder løbende øje med mulighederne og vil hele tiden forsøge at optimere oplevelsen fra kamp til kamp. Nu arbejder vi videre med kunstig lyd, der er et tilbud til dem, som savner den summen, normale fodboldkampe altid har. Når tilskuerne vender tilbage på stadionerne, er det dog ikke noget, vi planlægger at fortsætte med.

Zak Egholm og Morten Bruun kommenterer kampen, mens Mette Cornelius bliver vært og dermed skal holde styr på eksperterne Thomas Gravesen, Lars Jacobsen og Flemming Povlsen.

Der bliver en fem timer lang digital optakt, hvor Zak Egholm sørger for at få varmet seerne op til aftenens kamp. Her kan seerne blandt andet blive klogere på alle de nye tiltag, der bliver gjort både på og uden for banen for at følge myndighedernes retningslinjer. Hele optakten kan følges på Eurosport.dk og Discoverys sociale medier.

Kilde: Discovery Networks presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button