TV-NytStreamingnyt

Super Bowl 2017 på TV3+ og Viaplay

superbowl 2017 NFL TV StreamingNu er det endelig tid til et af årets store sportshøjdepunkter, når den 51. udgave af Super Bowl skal afgøres på NRG Stadium i Houston mellem dynastiet New England Patriots og Atlanta Falcons, som har chancen for at vinde sin første Super Bowl efter at have været med en gang tidligere, hvor holdet tabte i finalen mod Denver Broncos i 1999.

Du kan se SuperBowl direkte med danske kommentatorer på TV3+/, samt med amerikanske kommentatorer på Viaplay Total Reklame-link

Har du ikke helt styr på hvad en blitz, et punt, et sack, en interception, et touchdown er, eller hvad de forskellige spilleres roller i NFL går ud på, så har du nu en unik mulighed for at få forklaret spillets regler direkte på Viaplay Total Reklame-link.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I “Super Bowl for Dummies” på Viaplay Total Reklame-link guider NFL ekspert Anders Stjernholm den tidligere badmintonverdensmester og nuværende TV-vært, Camilla Martin, samt de måske knap så rutinerede Super Bowl-seere gennem de komplekse regler i NFL. De to kommentatorer sidder klar i kommentatorboksen, hvor Anders gennemgår reglerne på den mest pædagogiske vis, mens Camilla er nattens “Spørge Jørgen”.

Camilla har på trods af sin store viden indenfor forskellige sportsgrene nemlig ikke den fjerneste forstand på spillet:

– Jeg synes man skal passe på med at kritisere sportsgrene, som man ikke forstår. Det mindste jeg kan gøre er, at sætte mig ind i det inden jeg har en holdning. Nu får jeg lov at sætte mig ind i spillet søndag nat med go’ hjælp i Anders Stjernholm. Og, så tæller det vel også lidt, at jeg har set Any Given Sunday mere end én gang, forklarer Camilla Martin med et glimt I øjet.

Danskerne hjemme i stuerne kan også stille spørgsmål
Men det er ikke kun Camilla, som får muligheden for at spørge løs. Danskerne hjemme i stuerne, kan nemlig også stille direkte spørgsmål til eksperterne, hvis de selv sidder derhjemme og brænder inde med et spørgsmål. På  Viaplay Sport Danmarks Facebookside, kan man stille direkte spørgsmål til de to kommentatorer, som besvarer dem løbende under kampen.

Følg de to værter natten til mandag kl 00.15 på Viaplay Total Reklame-link “Super Bowl for Dummies”.

I samme kategori

Back to top button