TV-Nyt

Som sunket i jorden – TV 2 Dokumentar

Sunket i jorden TV 2Hvor er Søren Baisgaard, der forsvandt i 1999 uden en forklaring? For næsten 17 år siden forlader Lones mand, Søren Baisgaard, hende og deres to børn uden en forklaring.

Den dag i dag har familien stadig svært ved at komme videre med deres liv. I dokumentaren ‘Som sunket i jorden’, som vises på TV 2 torsdag 9. juni kl. 20, fortælles historien om Søren.

Søren Baisgaard var en vellidt og sympatisk familiefar, der havde en stor stilling hos DSB. Men en dag i 1999 bliver han afsløret i bedrageri for næsten tre millioner kroner og fyret med øjeblikkelig virkning. Søren Baisgaard får også at vide, at han vil blive politianmeldt.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Er han i Thailand?
Få timer senere har han pakket sin kuffert, skrevet et afskedsbrev og er forsvundet ud af landet. Og sporene efter Søren slutter den 5. december 1999 på ferieøen Phuket i Thailand. Her efterlader han endnu et afskedsbrev med ordene ”Søren er død” på sit hotelværelse, og siden har ingen set ham.

Lone og parrets to børn, Malene og Marie, som dengang var 11 og otte år, sidder helt uforstående tilbage. De er forladt og fortabte. De kan ikke komme videre med deres liv, for hvad er der sket med Lones mand og børnenes far? Har Søren begået selvmord? Eller lever han et nyt liv i Thailand? Og kender de overhovedet den side af Søren, der har bedraget DSB?

En uventet drejning
– Har han overhovedet nogen idé om, hvad han har efterladt os i, spørger Sørens kone Lone Jensen.

Selvom det er så mange år siden, er familien stadig dybt berørt af, at Søren er stukket af fra dem.

– Hele det her mylder af ‘hvad-nu-hvis’er, det sætter en grundig stopper for lukningen af det, fortæller Søren Baisgaards datter Malene Jensen, der i dag er 27 år gammel.

Familien levede i adskillige år med tanken om, at Søren havde taget sit eget liv, men da Lone og børnene forsøgte at lukke sagen, tog den en yderst uventet drejning.

De søgte om at få afsagt en dødformodningsdom over Søren, men kort før afsigelse af dommen ringede telefonen i retten i Glostrup. I den anden ende lød det:  – Det er Søren Baisgaard… kan I ikke bare lade mig være i fred!

Hvor er Søren?
Nu forsøger TV 2 at gøre noget ved familiens uvished. Lever Søren stadig på Phuket? TV 2 følger i Sørens fodspor til ferieøen og opsøger de steder, han har været, i håbet om at finde ham, så Lone og børnene kan komme videre med deres liv.

Dokumentaren ‘Som sunket i jorden’ kan ses på TV 2 PLAY fra om morgenen torsdag 9. juni.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button