TV-Nyt

Studie 5 – Kanal 5 laver musikalsk gameshow

Studie 5 Kanal 5Komiker Brian Lykke springer ud som tv-vært, når Kanal 5 til efteråret får premiere på ’Studie 5’ – det musikalske gameshow, hvor alt kan ske.

I ’Studie 5’ bliver alle hæmninger parkeret i døren, når nogle af landets største og sjoveste musikere, komikere og skuespillere kaster sig ud i en række vilde udfordringer. Omdrejningspunktet er musik – og så kører det ellers ud ad alle tangenter derfra, når der skal twerkes, tvistes sange og testes musikviden både forlæns og baglæns.

‘Vi har nogle fantastiske medvirkende med; nogle skæve og sjove udfordringer i løbet af quizzen; og så er musik bare altid garant for at skabe en god stemning, så jeg tror virkelig, det bliver en fest – for alle’, siger Brian Lykke, der har prøvet kræfter med alt lige fra børne-tv og standup til revy, og nu får sin værtsdebut i Studie 5. En rolle han takkede ja til uden betænkningstid: ‘Det er en fed udfordring. Jeg kan godt lide at kaste mig ud i nye ting og prøve mig selv lidt af. Så da jeg blev tilbudt det her job – som endda var på en musikquiz – var jeg slet ikke i tvivl. Derudover er jeg jo også med i en drengegruppe derhjemme (i Silkeborg), hvor musikquiz altid er en del af programmet, når vi mødes. Så det kunne simpelthen ikke passe bedre.’

I ’Studie 5’ er det pigerne mod drengene, der hver uge kæmper mod hinanden anført af holdkaptajnerne Jonas Schmidt og Stephania Potalivo. Optagelserne er i fuld gang, og ’Studie 5’ får premiere på Kanal 5 til efteråret.

I samme kategori

Back to top button