Branche-Nyt

STRONG erstatter TCL med Skyworth

Skyworth StrongI slutningen af 2015 blev STRONG en del af Skyworth koncernen, da Skyworth købte aktie-majoriteten i STRONG International. Skyworth er en af de 6 største TV producenter i verden, samtidig er Skyworth en af verdens største set-top-box producenter.

Skyworth er på nuværende tidspunkt den største TV-producent i Kina og tiden er nu inde, til at indtage det europæiske marked, hvor Skyworth endnu ikke har været repræsenteret. STRONG International har allerede med stor succes introduceret de første Skyworth producerede TV under STRONG navnet i Tyskland, Frankrig, Østrig, Italien og øst europa.

Det er af strategiske årsager blevet besluttet, at samarbejdet imellem TCL og STRONG ophører med udgangen af 2016.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Fremadrettet vil Strong i stedet tilbyde en bred vifte af Skyworth og STRONG LED TV. Da vi nu er producent og ikke blot en distributør, giver det os en langt større styrke, når det gælder konkurrence-evne, styring og mulighed for en klar kanalstrategi. Skyworth er en af verdens største TV og STB producenter, uden at være repræsenteret i Europa. Skyworth har egne fabrikker og er størst på det kinesiske marked, så baglandet er klart konkurrencedygtigt, kompetent og gearet til opgaven. Vi er i fuld gang med den kommercielle lanceringsplan og glæder os utrolig meget, til at præsentere produkterne til branchen i nærmeste fremtid” udtaler direktør Kenn Jensen, STRONG Scandinavia A/S.

Denne transformering fra distributør til producent af både TV og Set-Top-Boxe giver STRONG en helt exceptionel mulighed for en yderligere styrkelse på det nordiske marked, lyder det til slut i Strongs pressemeddelelse.

I samme kategori

Back to top button