Streamingnyt

Strive Sport kunne ikke følge med interessen for El Clasico

Her søndag den 28. oktober skulle streamingtjenesten Strive Sport for alvor stå sin prøve med sæsonens første opgør mellem Barcelona og Real Madrid. Alt af dømme efter reaktionerne på Strive Sports Facebook side, så bliver det en dumpe karakter.

Her på DIGITALT.TV har vi kunnet mærke den store interesse for kampen her til eftermiddag på vores besøgstal. Strive Sport har generelt siden sin start ikke leveret en kvalitet som det var tilfældet sidste sæson på Viaplay Sport, men dagens stress test synes at have givet endnu større problemer end tidligere.

Strive Sport skriver selv på deres Facebook side:

We sincerely apologize for the technical issues during the first half of the El Clásico. Once our investigation of the issue is concluded we will be sure to get back to you. For questions regarding your specific account please contact our Support at Strivesport@inplayer.com.

Thank you for your patience.

Det er ikke bare lige at starte en ny streamingtjeneste, og man kunne da have ønsket sig, at der i det mindste fortsat havde været mulighed for at se spansk fodbold på tv-kanalerne, der jo ikke har den samme kapacitetsbegrænsning som streaming kan have.

I samme kategori

Back to top button