StreamingnytBranche-Nyt

Streamingudviklingen i 2019

DR har udgivet deres årlige rapport om medieudviklingen i året der gik. Et af emnerne er streamingudviklingen. 51 % af danskerne streamede film- og tv-indhold mindst ugentligt i 2019 mod 48 % i 2018.

Markedet er domineret af seks tjenester med YouTube, Netflix og DRTV i front med lidt afstand ned til TV 2 Play, Viaplay og HBO.

 

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det er de færreste brugere, der får tilfredsstillet alle deres behov gennem en enkelt streamingtjeneste, og de fleste vælger derfor at kombinere de forskellige tjenester. De 15-31-årige streamere bruger i gennemsnit mellem fire og fem tjenester, mens antallet af streamingtjenester falder i takt med alderen.

 

Sådan kombinerer vi streamingtjenesterne

Kombination streamingtjenester
Grafik: DR Medieudviklingen

Målgruppe: 15+ år, Periode: 2019, Kilde: Norstat for DR Medieforskning
Forklaring: Grafen viser de ti mest brugte streamingtjenester blandt streamere, samt de kombinationer blandt disse ti tjenester, der forekommer hyppigst. Jo længere til venstre, jo flere gange forekommer kombinationen. Fx er kombinationen Netflix og ingen andre tjenester den ‘kombination’, der forekommer blandt flest streamere i dette datasæt, mens kombinationen af Netflix og DRTV er den kombination, der forekommer næstflest gange osv. Grafen viser kun kombinationer der opstår blandt de ti mest brugte tjenester.

 


SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button