Streamingnyt

Streamingtjenester 2020 – Se hvilke vi brugte mest her

Vi streamer som aldrig før, og der er flere og flere tjenester at vælge imellem. Samlet set er antallet af danskere, der streamer film, serier og tv-programmer ugentligt steget til 55 % i 2020 mod 52 % i 2019. Der er fremgang på tværs af alder, men den største stigning ses blandt den ældste halvdel af befolkningen, som nu kommer mere og mere med på streamingbølgen.

DR’s Medieudviklingsrapport for 2020 indeholder blandt en oversigt over, hvilke streamingtjenester vi danskere bruger og inkluderer også tal til sammenligning fra 2019.

Netflix og YouTube er størst målt på antallet af ugentlige brugere, mens TV 2 Play er lillebror både i forhold til DRTV og Viaplay fra NENT Group, hvis tjeneste Viaplay er vokset en del i 2020.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Disney+ blev først lanceret i midten af september og har i sidste kvartal af 2020 en ugentlig dækning på 16 %. Tjenesten ser indtil videre ud til at være et supplement snarere end en erstatning for de tjenester danskerne allerede bruger. Apple TV+ der startede november 2019, er på niveau med C More, mens Amazon Prime Video endnu ikke rigtig har fat i de danske streamere.

Dplay har fra 2021 skiftet navn til discovery+.


Image

I samme kategori

Back to top button