Streamingnyt

Streamingtjenesten GolfTV lukkes – fremover kun på discovery+

GOLFTV streamingtjenesten nedlægges fra den 12. december 2022. Live- og on-demand PGA TOUR-begivenheder er nu tilgængeligt på discovery+. GolfTV startede i 2019. Dermed skal du så have discovery+ sports pakken for at se med, denne er noget dyrere (129,- / måned).

Er du abonnent på Golf TV vil du ikke kunne få adgang til din GOLFTV-konto og dit GOLFTV Pass (hvis du har et abonnement) den 12. december 2022.

For Apple-abonnenter henvises til nedenstående oplysninger om adgang
Kommende betalinger: Tjenesten lukker ned den 12. december 2022, og abonnementsbetalinger kan opkræves indtil da. Hvis du betaler for et månedligt abonnement via Apple App Store, og det automatisk fornys på selve den 12. november 2022 eller på et senere tidspunkt, så opkræves betalingen ikke på denne fornyelsesdato (selv hvis du ikke slår automatisk fornyelse fra), og din adgang vil ophøre.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Tilbagebetaling: Hvis du på nuværende tidspunkt har et abonnement på GOLFTV og ikke betaler via Apple App Store, vil Golf TV, når tjenesten er ophørt, sørge for tilbagebetaling af eventuelle beløb, som du har betalt forud for adgang til tjenesten, men som du ikke har modtaget pr. 12. december 2022. Hvis du betaler for dit abonnement via Apple App Store, skal Apple behandle enhver gældende tilbagebetaling mht. adgang til tjenesten, som du har betalt forud, men ikke har modtaget pr. 12. december 2022. Kontakt Apple med eventuelle ønsker eller spørgsmål, du måtte have, skriver Golf TV.

Kilde: GolfTV

SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button