Streamingnyt

Streaming og TV Tips til weekenden

Så er der weekend og vi har kigget lidt på nogle bud på, hvad streamingtjenesterne har at byde på til din weekendunderholdning her i den første weekend i november, hvor vejret i hvert fald tegner til at man godt kan blive indendørs.

The Crown sæson 1 på Netflix

Netflix har angiveligt lagt rigtig mange penge på bordet for at lave denne nye serie, hvor vi følger den britiske Dronning Elizabeth II (spillet af Claire Foy), der som 25-årig og nyforlovet med prins Phillip (Matt Smith) pludselig skal overtage tronen i verdens mest kendte monarki.

The Crown følger Dronning Elizabeth II fra brylluppet i 1947 frem til nutiden og er planlagt til at køre over 6 sæsoner med i alt 60 episoder.

De første 10 episoder er online nu, så der er rig mulighed for at fylde weekenden med denne historiske dramaserie.

Se traileren herunder

Video Thumbnail

The Crown – Hovedtrailer – Kun på Netflix

Så er der weekend og vi har kigget lidt på nogle bud på, hvad streamingtjenesterne har at byde på til din weekendunderholdning her i den første weekend i november, hvor vejret i hvert fald tegner til at man godt kan blive indendørs. The Crown sæson 1 på Netflix Netflix har angiveligt lagt rigtig man

 

 

C More Play tips

C More har den 6. november premiere på det anmelderrost komediedrama, Love Is Strange, med Alfred Molina og John Lithgow i hovedrollerne som bøsseparret George og Ben. Efter 40 års samliv gifter George og Ben sig med hinanden, hvilket ikke falder i god jord hos rektoren af den katolske skole, hvor George arbejder. Da George bliver fyret, har parret ikke råd til at blive boende i deres lejlighed, og de må leve to forskellige steder, hvilket slider en hel del på kærligheden.

Video Thumbnail

Love is Strange Official US Release Trailer #1 (2014) – Alfred Molina, Marisa Tomei Movie HD

Så er der weekend og vi har kigget lidt på nogle bud på, hvad streamingtjenesterne har at byde på til din weekendunderholdning her i den første weekend i november, hvor vejret i hvert fald tegner til at man godt kan blive indendørs. The Crown sæson 1 på Netflix Netflix har angiveligt lagt rigtig man

Der er også noget for de mindste på C More, de har fornylig tilføjet Filmen om Radiserne: Med Nuser og Søren Brun.

The Young Pope havde premiere sidste uge, så der er også et nyt afsnit klart af denne.

Serien har Jude Law og Diane Keaton i hovedrollerne og handler om den fiktive, amerikanske pave, Pius XIII. Han er netop udnævnt og så starter magtkampene i Vatikanet – både de direkte og de mere subtile, altimens Paven samtidig slås med sig selv, sin tro og sit sind.

Husk at du kan se første afsnit gratis på linket her

Viaplay tips

Vi har ikke info om egentlige weekend premierer på Viaplay, men i de seneste dage har de tilføjet sæson 12 af Greys hvide verden og filmen Black Swan.

Der er naturligvis også nyt afsnit af Forbandet og flere andre serier, der frigives ugentligt på Viaplay. Der er ugedagsangivelse på disse på oversigten her hos Viaplay

Bruger du også Viaplay til at se TV fra TV3 kanalerne, så er der nu 2 afsnit af den nye Med Kniven for Struben, og er du til wacky talkshow humor, så er der masser af afsnit af Det Scene Show.

HBO Nordic tips

Udover de sædvanlige ugentlige premierer på HBO Nordic som Westworld, Divorce, Insecure med flere, så så har de også tilføjet sæson 1 af serien HALFWORLDS. Lørdag den 5/11 er der premiere på ARANYÉLET sæson 2.

Se mere omkring HBO Nordic premierer her

Tags

Relaterede artikler

Back to top button
Close
Close