Streamingnyt

Er du klar til at streame Euro 2020 – EM 2021 slutrunden i Ultra HD?

Viaplay er stedet hvor du kan streame samtlige kampe fra Euro 2020, EM slutrunden som altså spilles her i 2021. Langt de fleste kampe kan du endda streame i Ultra HD. Det er værd at bemærke, at det ikke kræver den helt dyre Sports pakke, for Viaplay gør nemlig EM 2021 tilgængelig også i den billigere Film og Serier pakke.

I denne artikel kigger vi på, hvad du skal have for at se EM slutrunden i Ultra HD på Viaplay.

Hvad skal du bruge for at streame i Ultra HD 4K?

Viaplay selv oplyser følgende:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
  • Et Ultra HD TV
  • Internet forbindelse på mindst 25 mbps (100 mbps anbefaler de)
  • En af følgende enheder:
    ¤ Apple TV 4K
    ¤ Chromecast Ultra. Tilsluttet netværkskabel samt indstillet til 50Hz, læs hvordan du gør her.
    ¤ Microsoft Edge browser. For at streame i 4K kræver det en HDMI-tilslutning, som er kompatibel med HDCP 2.2 eller en indbygget skærm som kan vise indhold i 4K samt 7. generation Intel Core-processor.

På andre enheder kan du dog også med fordel tjekke om Ultra HD streamen virker. Bemærk at det officielle svar fra Viaplay selv, ifølge Flatpanels.dk, er at signalet er at UHD signalet nedskaleres til HD på andre enheder end Apple TV / Chromecast Ultra / Edge Browser. Er det tilfældet, så kan du efter vores mening dog stadig opleve bedre billedkvalitet på grund af den højere bitrate. Så forsøg dig gerne med UHD signalet på f.eks. med en Nvidia Shield TV eller Chromecast med Google TV, modeller Nokia og Strong osv, samt Viaplay app på Smart TV.

Hvor mange kampe fra EM 2021 kan streames i Ultra HD?

Langt de fleste kampe kan streames i Ultra HD. I sidste runde af gruppespillet, er der kampe der spilles på samme tid. Her vil kun den ene af de to kampe, der starter samtidigt, være tilgængelig i Ultra HD.

BEMÆRK du skal aktivt vælge Ultra HD udgaven af kampene i Viaplay. Disse starter først kort før kampstart. Der er således standard stream og UHD stream. Ser du V Sport UHD kanalogo så er du på den rigtige stream.

Listen herunder er endnu ikke komplet, der kommer flere kampe til.

Ingen resultater fundet desværre

Listen er endnu ikke komplet, der kommer flere kampe til end vist lige nu.


t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button