StreamingnytTV-Nyt

Store Lars – ny Viaplay/TV3 original serie på vej med Lars Hjortshøj

Der er masser af store højdepunkter, når man kigger Lars Hjortshøjs efterhånden lange CV igennem. Stor karriere som standup-komiker. Stor succes som radio- og TV-vært og ikke mindst stort folkeligt gennembrud, som skuespiller i både film og sitcom-genren, der omfatter alt fra nørden Robert i ’Langt Fra Las Vegas’ til legendariske Broder Salsa og Bøllemis i ’Mandril Aftalen’.

Til efteråret bliver det om muligt endnu større, når Lars Hjortshøj vender tilbage på TV med sin egen romantiske komedie, ’Store Lars’. En serie der ligger i grænselandet i mellem fiktion og virkelighed, og optagelserne er netop startet. På rollelisten ses udover Lars Hjortshøj også Ellen Hillingsø, Martin Brygman, Julie Agnete Vang, samt en stor skare af kendte danske personligheder.

’Store Lars’ er historien om den folkelige danske komiker, Lars Hjortshøj, der i sin jagt på det store gennembrud søger efter respekt fra de finere kulturelle kredse. Lars har etableret sig som standup-komiker, ham der spillede julemanden på TV og var god til at underholde børn. Men nu skal det være slut. Lars Hjortshøj vil anderkendes. Han vil lave Shakespeare, mænge sig med de kongelige og have kulturelitens accept. Han vil være ’Store Lars’. Intentionerne er gode og ambitionerne er store. Men Lars Hjortshøj oplever gang på gang at lave benspænd for sig selv i sin søgen efter anerkendelse.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Søren Frellesen, Maj Bovin og Lars Hjortshøj er hovedforfattere til ’Store Lars’ og Morten BH er instruktør. Optagelserne er netop gået i gang og sendes på TV3 og Viaplay i efteråret 2019.

Kilde: TV3 presse

SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button