Stofa: TV 2 underbyder tv-udbyderne

| torsdag 09. nov, 2017 09:31 | 2 Kommentarer

Det er en ny markedssituation for tv-distributørerne med en stadig større konkurrence fra streaming. Stofa er nu ude med riven overfor TV 2 og deres TV 2 Play tjeneste.

Stofa mener nemlig at TV 2 underbyder tv-udbyderne, når stationen sælger sine kanaler billigere til forbrugerne gennem TV 2 Play, end til tv-udbyderne, der skal købe kanalerne til deres tv-pakker.

Når tv-stationerne investerer trecifrede millionbeløb i at nå direkte ud til brugerne via deres streamingtjenester, så gør de tv-pakkerne overflødige, lyder det fra Stofa.

“Tv 2 underbyder tv-udbyderne. Hvis prisen steg på et TV 2 Play abonnement, så det svarer til markedsprisen på TV 2’s kanaler, vil danskerne måske være mere kritiske i forhold den værdi, man får igennem et Play-abonnement kontra en tv-pakke,” siger Ole Fruekilde, adm. direktør i Stofa til Finans.dk.

Også YouSee er kritisk over for både DR og TV 2’s streamingtilbud. Stofa og Yousee er således medunderskrivere på en anbefaling til kulturministeren om, at der skal stilles et politisk krav til TV 2 om, at tv-stationen ikke må underbyde tv-udbyderne via TV 2 Play.

“Vi må bare konstatere, at seerne under 35 år vandrer væk fra flow-tv og forbruger streamingtjenester i stor stil. Derfor investerer vi i den platform, hvor vores brugere i stigende grad befinder sig. Det er vores ansvar som public service-station” siger Anders Blauenfeldt, digital direktør på TV 2, som svar på tiltalen overfor finans.dk.

Kilde: Finans.dk
Del på:

Tags: ,

Gemt under:: Streaming

Kommentarer (2)

  1. maxel siger:

    Det er aldrig rart at overvære, når voksne mænd klynker.

  2. Per M siger:

    Stopper nok i 2018 og folk skal så til at punge mere ud for den streaming service, for som de fleste sikkert har hørt her Torsdag, så har TV2 tabt den her sag hos E.U domstolen om alle de statsstøtte kroner at de modtog i 90’erne, der render op i over en Milliard, som tilsyneladende skal tilbage betales.

    Et sted at hente en stavl af de penge hjem kan kun blive kunderne. Så der skal folk nok regne med at se TV2, så om det er som flow TV eller streaming, kan ende med at blive dyrere fra 2018.

Skriv et svar

Privacy Preference Center