Branche-NytStofa

Stofa solgt til Syd Energi

feature stofaHer til morgen er det netop blevet offentliggjort, at SydEnergi (SE) køber Stofa under forudsætning af, at SE’s repræsentantskab og konkurrencemyndighederne godkender købet. SE er et af selskaberne i alliancen af energiselskaber bag Waoo!

”Med etableringen af Waoo! er det lykkedes energiselskaberne og deres fibernetselskaber at skabe et samarbejde, der har vækstet selskabernes fiberforretning ganske betydeligt. I perioden fra september 2010, hvor Waoo! startede markedsføringen, til den nyeste opgørelse fra juni i år, er selskabernes samlede kundetal på lynhurtigt fiberbredbånd øget fra 135.000 til 224.000. Samtidig har Waoo! positioneret sig som et stærkt selskab, der tager kundernes side på centrale områder, som eksempelvis at få en fair og gennemskuelig markedsføring af bredbåndshastigheder. Og Waoo!-kunderne er, ifølge Loyalty Groups uafhængige analyse baseret på svar fra 3000 panelmedlemmer, faktisk de mest tilfredse blandt samtlige internetudbydere i Danmark,” siger Waoo!’s administrerende direktør, Anders Christjansen.

”Som jeg ser det, så starter et nyt og spændende kapitel med SE’s køb af Stofa. Det er gode nyheder. Købet giver nye muligheder for selskaberne i fiberalliancen, der står bag Waoo! Det styrker fiberalliancen i konkurrencen mod TDC-koncernen og koncernens kabel-tv selskab YouSee. Når handlen er endeligt på plads, begynder vi i Waoo! at arbejde efter de ny muligheder,” siger Anders Christjansen.

Kilde: Waoo

I samme kategori

Back to top button