Branche-NytNorlysStofa

Stofa og Boxer sænker ikke priserne på grund af manglende sport

Mens Dplay, Viaplay og Canal Digital har valgt at sænke prisen / ikke opkræve betaling for sportskanalerne, mens der ikke er live sport på grund af Corona krisen, så skal Stofa og Boxers kunder ikke forvente noget lignende umiddelbart i hvert fald.

Stofa og Boxer begrunder deres beslutning med at at de stadig satser på, at alle kampe vil blive vist på et senere tidspunkt.

Dog vil man ikke helt afvise prisfald for kunderne. Det kommer på tale, hvis der skulle komme noget i vejen for afviklingen af sportsbegivenhederne i juni, hvor de fleste europæiske ligaer og turneringer i øjeblikket forventes at blive færdiggjort.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Hvis det ender med, at NENT eller Dplay eller TV 2 får et nedslag i prisen fra deres leverandører, så forventer vi selvfølgelig også, at vi får det, og at det så kommer vores kunder til gode, lyder det fra administrerende direktør Ulf Lund hos Boxer TV til Ekstra Bladet

Viaplay Sport har valgt at sænke prisen på deres pakke fra 309 til 99 kroner om måneden, det vil sige det samme som deres Serie / Film pakken. Dplay koster nu 99.95 kroner for alle, der ellers har været et tilbud kun til nye kunder. Canal Digital har valgt at gøre Sportspakken uden beregning i perioden her uden live sport. Viasat har endnu ikke meldt ud hvad de vil gøre, det skulle ske i starten af den kommende uge.


I samme kategori

Back to top button